Jaki słodziak ❤❤❤❤ gratulujeZobacz załącznik 869352
[emoji7][emoji1405]Moja Kruszynka [emoji1405][emoji7]
IWO
urodzony przez cc 19.06.2018 r. O godzinie 7:50.
2818 g do kochania i 51 cm do zacałowania [emoji173]️[emoji173]️ 10 punktów [emoji5][emoji7]
reklama
Jeszcze lepiej....Tego zabobonu nie sluszsłam .
Ale slyszałam zeby ciężarna nie przechodziła przez kałuże bo dziecko bedzie miało wodogłowie
Ostatnio mnie ktos pytal jak mala czy duzo daje popalić a ja na to "wiesz wczoraj upieklam dwa ciasta zrobilam obiad przygotowalam mieso na glilla popralam prasowalam i dom ogarnelam, albo ja tak ogarniam dom albo moje dziecko tyle da zrobic[emoji23]Dziewczyny naprawdę każda z Was będzie super mama i da radę. Wszystko kwestia organizacji i nastawienia. Ja od 8 do 18 jestem sama z dziećmi. Obiad, pranie prasowanie, sprzątanie, zakupy wszystko zrobione. Dla mnie moje dzieci nie są ciężarem, mają lepsze i gorsze dni ale nigdy nie narzekam. Ostatnio moja mama do mnie mówi przyznaj się masz dosyć już co a ja do niej ze wogole nie jestem zmęczona a moja bratowa która mieszka z moją mamą syn 3 lata i drugi 5 mieisecy kładzie się z nimi w dzień moja mama obiady gotuję i tego młodszego na noc bierze bo ona musi być wypoczeta. Chyba kobiety które zachodzą od tak w ciążę i od tak maja dzieci inaczej podchodzą do zajmowania się nimi...
Ostatnio nawet spacery zmieniliśmy na jazdę rowerem i ok 15km.dziennie robimy i mini malucha się to bardziej podoba [emoji2]
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
O tak to tez słyszałam [emoji23][emoji23][emoji23] gorzej jak ktoś ma brzydkiego sąsiada albo mężaCiężarna nie powinna patrzeć na ludzi brzydkich, bo urodzi brzydkie dziecko.
walczaca o szczescie
Ale macie super strefę kibica. A przepraszam te 2 pizze to dla Was dwóch?? :-)Zobacz załącznik 869371 maczyk mało ciekawy to forum nadrobiłam .
Mamy po in vitro tez narzekaja
walczaca o szczescie
To chyba z domu bym nie wychodziła na jej miejscu [emoji23]Znam jeszcze duuuuzo Mam kolezanke co zna wszystkie i sie stosuje
Ja mialam ten gaz w uk ale ja przy indukowanym porodzie mialam silne skorcze i szczerze on mi nie pomagal za wiele moze odrobinke potem mialam epidural[emoji7] to nic nie czulam tylko jak mi cewnik zalozyli to czulam pieczenie jak mocz schodzil to wtedy ten gaz to lagodzil.Dziewczyny a ja tak z innej beczki.
Czy korzystałyście z gazu przy porodzie sn?
Bo w szpitalu, w którym zamierzałam rodzić wycofali go (niby rakotwórczy dla personelu) i tylko nospę dają. A dziś się dowiedziałam, że w drugim szpitalu nie ma z tym problemu i się zastanawiam, czy warto zmieniać z jego powodu decyzję
Jak mieszkaliśmy w belgii to zawsze mówiłam ze taka budke kupie i bedziemy dzieci wozic, teraz jestesmy w uk i tu idac z wózkiem mnie na pasach malo nie rozjada wiec mozna pomarzyc. Super frajda dla dzieciTak sobie siedzą [emoji2] Zobacz załącznik 869333
reklama
Ewunka
Zapraszam sa jeszcze skrzydełka z podłogi ...Zaraz wpadam na kawałek pizzy [emoji3] [emoji4]