reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ale piekne zdjecie ❤️❤️ Gratulacje ❤️
A ja dzisiaj bylam u polznej i pytalam o ta szczepionke na krztuscca, takze w DK sie nie szczepi ani kobiet w ciazy ani dzieci.. niby jest bardzo mala liczba chorych i nie ma niebezpieczenstwa. Chyba jak bede w PL to zaszczepie Sare.
Ja znam 2 przypadki zachorowania z bliskiego otoczenia-chrzesnica meza i kolegi syn:/ ale mysle ze dzieciaki zarazily sie w przedszkolu. Dzięki Bogu byly szczepione

reklama
Ty juz niedługo będziesz tulila Sarunie ❤ ekstra :)
Ni troszkę gorzej przez te upały bardzo się mecze i mała mi strasznie uciska na pęcherz.. Ale aktywna też jest więc bardzo mnie to cieszy :)

Lody nie mają kalorii:laugh2::laugh2::laugh2: A tak serio to myślę, że tragedii nie będzie :p
Ja dziś też się wazylam i przez tydzień nie przytylam nic A nawet schudłam 2gramy:szok::laugh2::laugh2::laugh2:

Ooo super, że masz skierowanie.. ciekawe jak to u mnie będzie :D
Bo wykosilas krzaki.przed wizyta:laugh2::laugh2::laugh2:
Ja jak.tylko.juz sie ogarne jako matka to.ide na lasery bo masakra teraz krzaki wygolic:laugh2:
A i mojemu synkowi już wloski rosna❤

Mam pytanie do dziewczyn, ktore rodzily lub beda rodzic przez cc. Was tez sie lekarz pytal czy chcecie widziec jak dziecko wyjmuja? Troche sie zdziwilam, ze tak mozna. Ja bym chciala ale m mowi, ze to moze byc juz za duzo dla niego :p
@Ewunia kiedyś pisała że ją pytali w formularzach do szpitala czy sobie rzeczy lustro na suficie do cesarki :D

A ty jestes z Katowic? Ja Ci powiem ze tylko w tym pierwszym sklepie byl kumaty sprzedawca i nam doradzal a w dwoch pozostałych sklepach to porazka. Tez w tym xlandzie mieli duzo modeli roznych a w tych dwoch sklepach to jakby model ten sam tylko inne materialy z ktorych byly wykonane i sprzedawca nie umial kompletnie sprzedać produktu-ja to tak odczulam. A ten nasz mimo mysle wiekszej wagi prowadzi sie super. Porównywalam go do adamexu bo dziewczyny tez chwala ale ten z adamexu prowadzilo mi.sie bardzo źle. Moze to tez przrz to ze w sklepie byla wykladzina zamiast plytek, nie wiem. A tez w tym moim sie od razu zakochałam
Niestety nie ale byliśmy w tym sklepie tylko w Żorach i faktycznie jak teraz o tym myślę to tam chyba najlepiej nam udzielili informacji. Tylko niestety nie było specjalnie możliwości pojeździć, bo tam jest strasznie ciasno.

Niestety nie ale byliśmy w tym sklepie tylko w Żorach i faktycznie jak teraz o tym myślę to tam chyba najlepiej nam udzielili informacji. Tylko niestety nie było specjalnie możliwości pojeździć, bo tam jest strasznie ciasno.
No ja zamawialam w Bielsku. Tam tez ciasno ale to bylo.na plus bo widzielismy jak swietnie skretny jest ten wozek

reklama
Ja moja wyszkolilam właśnie jak w ciąży byłam a moja mama też nie może niektórych rzeczy pojac bo swoje stare poglady ma. Więc jak miałam bym małych zostawić to prędzej bym teściowej zaufala niż mojej mamie bo teściowa się mnie boi i moje zdanie szanuje a mama jak mama... Ale narazie z nikim ich nie zostawiam chyba że z M.
Postrach teściowej hi hi hi

Do góry