adunnnia90
Fanka BB :)
Jeszcze raz gratulacje[emoji7]Gaja ur. 15.06. o godzinie 7:00, 58 cm, 4100 g, siłami natury
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze raz gratulacje[emoji7]Gaja ur. 15.06. o godzinie 7:00, 58 cm, 4100 g, siłami natury
Jak Ty się kochana czujesz? :* jak maluszek ?Cudownie! Brawo mama i córka! Duzo siły i cierpliwości teraz życzę [emoji8]
Gaja idealnie, doi cyca, aż miło, a ja obolała i z nacietym kroczem, ale powoli dojadę do siebieJak Ty się kochana czujesz? :* jak maluszek ?
Czuje ciągnięcia i napięcie tak po całości. mi ta krew to wszystkim leci przy każdym myciu zębów. wytarciu nosa czy kupie nawet itp. wiec tego....A jakieś kłucia masz w pochwie ? Który w ogóle u Ciebie tc ?
Ja też Lenke czułam cały czas więc się nie martwiłam aż tak i krwiawien nie miałam ale ja nic dopochwowo nie biorę
Co do spania to nie wiem dokładnie ale teraz sobie przypominam , że jakoś właśnie od któregoś tygodnia chyba nie powinno się spać ale nie jestem pewna na 100% .. jakoś kolo 3trymestru chyba ale no nie chce Cię zmylić kochana
To juz u mnie za pozno :/Do 34 tyg mozna sie szczepic
Dokladnie, gdybym wiedziala to bym sie szczepila a tak teraz bede miala schizy..Oczywiście ze dam znac bo sama nie wiem co robic a juz mam skonczony 30tc. Na necie czytalam ze faktycznie grypa, krztusiec i bodajze tezec sa zalecane tylko czemu kozwa nikt nam tego nie mowi:/
Gaja ur. 15.06. o godzinie 7:00, 58 cm, 4100 g, siłami natury
Ale żadnych skurczy nie masz? A który to tc?Czuje ciągnięcia i napięcie tak po całości. mi ta krew to wszystkim leci przy każdym myciu zębów. wytarciu nosa czy kupie nawet itp. wiec tego....
25 tc. skurczy nie. ja tam na dole to jakaś wrażliwa jestem bo normalnie przed ciaza w drugiej połowie cyklu po przytulankach to śluz różowy.... nawet lekarz jak mu mówię że plamienie bylo to po badaniach ze szyjka ok i nie wie skąd brudzenie.Ale żadnych skurczy nie masz? A który to tc?
Ja najbardziej w nocy jak wstaje do łazienki to czuje jakby ktoś mi niezłego kopa w pipe strzelił stekam jak stara babka jak wstaje tak Emek mówi