reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A jakieś kłucia masz w pochwie ? Który w ogóle u Ciebie tc ? :)
Ja też Lenke czułam cały czas więc się nie martwiłam aż tak i krwiawien nie miałam ale ja nic dopochwowo nie biorę ;)

Co do spania to nie wiem dokładnie ale teraz sobie przypominam , że jakoś właśnie od któregoś tygodnia chyba nie powinno się spać ale nie jestem pewna na 100% .. jakoś kolo 3trymestru chyba ale no nie chce Cię zmylić kochana :)
Czuje ciągnięcia i napięcie tak po całości. mi ta krew to wszystkim leci przy każdym myciu zębów. wytarciu nosa czy kupie nawet :D itp. wiec tego....

Ja wczoraj z mężem miałam przytulanki bylo baaardzo milo dziewczyny polecam tylko musicie miec obydwoje ochote.
Potem zaczęły się skurcze dosyć dosyć ale wzięłam rozkurczowa tabletkę i noc przespałam.Dzis cały dzień ciągnięcia nie bolesne skurcze przed chwila byłam się wysiusiac przy podcieraniu dużo gęstego śluzu więc to czop odchodzi.
Coś się zaczyna dziać powolutku....

Czuje ciągnięcia i napięcie tak po całości. mi ta krew to wszystkim leci przy każdym myciu zębów. wytarciu nosa czy kupie nawet :D itp. wiec tego....
Ale żadnych skurczy nie masz?:) A który to tc?
Ja najbardziej w nocy jak wstaje do łazienki to czuje jakby ktoś mi niezłego kopa w pipe strzelił :p stekam jak stara babka jak wstaje :D tak Emek mówi :laugh2:

reklama
Ale żadnych skurczy nie masz?:) A który to tc?
Ja najbardziej w nocy jak wstaje do łazienki to czuje jakby ktoś mi niezłego kopa w pipe strzelił :p stekam jak stara babka jak wstaje :D tak Emek mówi :laugh2:
25 tc. skurczy nie. ja tam na dole to jakaś wrażliwa jestem bo normalnie przed ciaza w drugiej połowie cyklu po przytulankach to śluz różowy.... nawet lekarz jak mu mówię że plamienie bylo to po badaniach ze szyjka ok i nie wie skąd brudzenie.

Ostatnia edycja:
Do góry