Czytajac reszte wypowiedzi to wypas hi hi hi ale to nie wszystkie szpitale w pl bo znam z opowiadań takie co dobrze karmią
Prywatne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czytajac reszte wypowiedzi to wypas hi hi hi ale to nie wszystkie szpitale w pl bo znam z opowiadań takie co dobrze karmią
Mówiła że kogoś z jej otoczenia dotknęło coś takiego i yeraz szczerze poleca. Tzn syn zachorował na białaczkę i kobieta zaszła w kolejną ciążę właśnie po to aby wykorzystać krew pępowinową...I co ona mowila??
Jesteśmy daleko w tyle... ehhh przykre to :-^Długo nie trzymaja hi hi w 3 dobie do domu .
Ja dostałam wypis a Marcelina musiała Zostać bo zoltaczka i spadki cukru . Tam opieka 24 h miała wiec moglam iac do domu Ale z nia byliśmy spałam na fotelu i jako gość nie pacjent dostawałam 4 posiłki maz też .
To już tuż, tuż:-) waga super. Wszystko gotowe więc trzymamy za Was kciuki i czekamy na info :-)Ja dzisiaj miałam wizytę u położnej i mała waży około 3250 g. Na jutro termin a ja czuję, że to może jeszcze trwać i trwać. W piątek idę na ktg jak nic się nie wydarzy i najpóżniej w kolejną środę czyli 20.06 powinnam już tulić Biankę
Cudo i pięknie rośnie [emoji173][emoji173][emoji173]Cześć dziewczyny! Moja kuleczka wazy już 3025 gram! [emoji7]Zobacz załącznik 866667 a tak na mamusi się śpi najlepiej [emoji23]
No to teraz trzymamy kciuki żeby Bianka nie siedziała za długoJa dzisiaj miałam wizytę u położnej i mała waży około 3250 g. Na jutro termin a ja czuję, że to może jeszcze trwać i trwać. W piątek idę na ktg jak nic się nie wydarzy i najpóżniej w kolejną środę czyli 20.06 powinnam już tulić Biankę
No wlasnie, krew drugiego dziecka tak, ale gdyby bankowala krew tego dziecka, ktore zachorowalo to niestety, ale byloby to nieprzydatne.Mówiła że kogoś z jej otoczenia dotknęło coś takiego i yeraz szczerze poleca. Tzn syn zachorował na białaczkę i kobieta zaszła w kolejną ciążę właśnie po to aby wykorzystać krew pępowinową...
Ja jednak osobiście uważam, że często jest jej zbyt malo aby zabezpieczyć dziecko.
Także ja rezygnuję.No wlasnie, krew drugiego dziecka tak, ale gdyby bankowala krew tego dziecka, ktore zachorowalo to niestety, ale byloby to nieprzydatne.
Jaki kochany krasnoludek[emoji173]
Ja mialam to badanie 3 razy, w kazdym trymestrze raz.Witajcie dziewczyny, my po wizycie. Anastazja waży 771 gram i jest położona miednicowo. Szyjka w porządku. Mam pytanie czt badanie toksoplazmozy IgM w 29 tc to nie za późno? bęzie to dokłądnie 28 tc 3 doba. Co sądzicie?