reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja dzisiaj miałam wizytę u położnej i mała waży około 3250 g. Na jutro termin a ja czuję, że to może jeszcze trwać i trwać. W piątek idę na ktg jak nic się nie wydarzy i najpóżniej w kolejną środę czyli 20.06 powinnam już tulić Biankę :)
To już tuż, tuż:-) waga super. Wszystko gotowe więc trzymamy za Was kciuki i czekamy na info :-)

Ja dzisiaj miałam wizytę u położnej i mała waży około 3250 g. Na jutro termin a ja czuję, że to może jeszcze trwać i trwać. W piątek idę na ktg jak nic się nie wydarzy i najpóżniej w kolejną środę czyli 20.06 powinnam już tulić Biankę :)
No to teraz trzymamy kciuki żeby Bianka nie siedziała za długo;)

Mówiła że kogoś z jej otoczenia dotknęło coś takiego i yeraz szczerze poleca. Tzn syn zachorował na białaczkę i kobieta zaszła w kolejną ciążę właśnie po to aby wykorzystać krew pępowinową...
Ja jednak osobiście uważam, że często jest jej zbyt malo aby zabezpieczyć dziecko.
No wlasnie, krew drugiego dziecka tak, ale gdyby bankowala krew tego dziecka, ktore zachorowalo to niestety, ale byloby to nieprzydatne.

reklama
Do góry