reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

My z szkołą rodzenia startujemy od dzisiaj. Mamy częściową refundację za 10 spotkań z położną plus 10 spotkań typu gimnastyka (tylko dla pań) zapłaciliśmy 100zł. Spotkania o godzinie 19. Byliśmy też na kursie pierwszej pomocy dla niemowląt a wczoraj na pogdadance o chustowaniu ;)
chusowanie tez fajne :) i gimnastyka sie przyda :)

reklama
Tak to można leżeć w szpitalu :-D
Długo nie trzymaja hi hi w 3 dobie do domu .
Ja dostałam wypis a Marcelina musiała Zostać bo zoltaczka i spadki cukru . Tam opieka 24 h miała wiec moglam iac do domu Ale z nia byliśmy spałam na fotelu i jako gość nie pacjent dostawałam 4 posiłki maz też .

Ja dostałam wypis a Marcelina musiała Zostać bo zoltaczka i spadki cukru . Tam opieka 24 h miała wiec moglam iac do domu Ale z nia byliśmy spałam na fotelu i jako gość nie pacjent dostawałam 4 posiłki maz też .

To w naszym "super kraju" gdzie polityka prorodzinna idzie pełną parą, jak chcesz zostać z dzieckiem w szpitalu na noc, to za zwykłe krzesło musisz zapłacić. Wodę dostaniesz z kranu (pod warunkiem że przyniesiesz swój kubek i sama ją sobie nalejesz). Cywilizacja

Wy tam to macie hotele a nie szpitale:) jak pojde do ginekologa i nie zapomne to zrobie wam zdjecie szpitala u nas z zewnatrz-obraz nedzy i rozpaczy. Nie bede tam rodzic ale mimo bardzo złej opinii szpitala to ginekologia jest super

Ostatnia edycja:
To poczekalnia na pogotowiu pediatrycznym w szitalu, w ktorym rodzilam. Bylam z corcia jak miala jelitowke, zrobilam zdjecie, bo zaskoczylo mnie, ze tak dbaja o malych pacjentow

received_2314269158598825.jpeg

Załączniki

• received_2314269158598825.jpeg
    received_2314269158598825.jpeg
    66,5 KB · Wyświetleń: 384
reklama
Do góry