reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

My z szkołą rodzenia startujemy od dzisiaj. Mamy częściową refundację za 10 spotkań z położną plus 10 spotkań typu gimnastyka (tylko dla pań) zapłaciliśmy 100zł. Spotkania o godzinie 19. Byliśmy też na kursie pierwszej pomocy dla niemowląt a wczoraj na pogdadance o chustowaniu ;)
chusowanie tez fajne :) i gimnastyka sie przyda :)

reklama
Tak to można leżeć w szpitalu :-D
Długo nie trzymaja hi hi w 3 dobie do domu .
Ja dostałam wypis a Marcelina musiała Zostać bo zoltaczka i spadki cukru . Tam opieka 24 h miała wiec moglam iac do domu Ale z nia byliśmy spałam na fotelu i jako gość nie pacjent dostawałam 4 posiłki maz też .

Ja dostałam wypis a Marcelina musiała Zostać bo zoltaczka i spadki cukru . Tam opieka 24 h miała wiec moglam iac do domu Ale z nia byliśmy spałam na fotelu i jako gość nie pacjent dostawałam 4 posiłki maz też .

To w naszym "super kraju" gdzie polityka prorodzinna idzie pełną parą, jak chcesz zostać z dzieckiem w szpitalu na noc, to za zwykłe krzesło musisz zapłacić. Wodę dostaniesz z kranu (pod warunkiem że przyniesiesz swój kubek i sama ją sobie nalejesz). Cywilizacja

Wy tam to macie hotele a nie szpitale:) jak pojde do ginekologa i nie zapomne to zrobie wam zdjecie szpitala u nas z zewnatrz-obraz nedzy i rozpaczy. Nie bede tam rodzic ale mimo bardzo złej opinii szpitala to ginekologia jest super

Ostatnia edycja:
To poczekalnia na pogotowiu pediatrycznym w szitalu, w ktorym rodzilam. Bylam z corcia jak miala jelitowke, zrobilam zdjecie, bo zaskoczylo mnie, ze tak dbaja o malych pacjentow

received_2314269158598825.jpeg

Załączniki

• received_2314269158598825.jpeg
    received_2314269158598825.jpeg
    66,5 KB · Wyświetleń: 375
reklama
Do góry