Ewunka
Fanka BB :)
Ja tezJa mialam to badanie 3 razy, w kazdym trymestrze raz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tezJa mialam to badanie 3 razy, w kazdym trymestrze raz.
No witamy [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]Witam kochane po wieloletnich bojach o upragniana ciaze pozwolicie ze sie tu troszke rozgoszcze
Witam wszystkie te kolezanki ktore znam i z ktorymi walczylam oraz te ktorych jeszcze nie poznalam
Tak sie sypia za darmo -w nagrodę daja 4 posiłki hi hi hiPrywatne
Dla pocieszenia .Jesteśmy daleko w tyle... ehhh przykre to :-^
Jaka maluska [emoji33] moje bliźniaki po wyjściu ze szpitala miały 56 i takie maleńkie mi się wydawały [emoji7]Ciocia już nie okruszek. Nosze rozmiar 50 [emoji7]
Cudowana jestCześć dziewczyny! Moja kuleczka wazy już 3025 gram! [emoji7]Zobacz załącznik 866667 a tak na mamusi się śpi najlepiej [emoji23]
Pieknie Mala rosnieWitajcie dziewczyny, my po wizycie. Anastazja waży 771 gram i jest położona miednicowo. Szyjka w porządku. Mam pytanie czt badanie toksoplazmozy IgM w 29 tc to nie za późno? bęzie to dokłądnie 28 tc 3 doba. Co sądzicie?
Łoo jak slabiutko z maciezynskim. Ja mam w DK 46 tygodni, rodzinne ok 2500zl wyplacane co kwartal i becikowe tez 0 ale nie narzekam U Ciebie ta stowka na pieluchy tez fajna sprawa.Dla pocieszenia .
Maciezynski 16 tygidni
Becikowe 0 €
Rodzinne chyba 25€ ( jeszcze nie mamy po najpierw trzeba miec paszport a potem dowod i potem wniosek )
Przez 3 lata dla matki która pracuje jest 100€ miesięcznie na pieluchy .
W pl chyba lepiej
Tak sie sypia za darmo -w nagrodę daja 4 posiłki hi hi hi Zobacz załącznik 866742