misis188
Fanka BB :)
Jaki kochany krasnoludek❤Cześć dziewczyny! Moja kuleczka wazy już 3025 gram! [emoji7]Zobacz załącznik 866667 a tak na mamusi się śpi najlepiej [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki kochany krasnoludek❤Cześć dziewczyny! Moja kuleczka wazy już 3025 gram! [emoji7]Zobacz załącznik 866667 a tak na mamusi się śpi najlepiej [emoji23]
Tez hiszpania tylko drugi koniec. Ja pod Madrytem Agatka pod Barcelona .To chyba tez nie Polska
Chcialabym u Was widziec te brzydkie szpitale a Ty kochana bylas na pierwszych wakacjach z Marcelinka?Tez hiszpania tylko drugi koniec. Ja pod Madrytem Agatka pod Barcelona .
Ale brzydkie szpitale tez tu sa hi hi hi trzeba sobie wybrac
Tak na takich mini od piatku do dzis . Juz jestesmy w domu. Sa i paskudne szpitale uwierz .Chcialabym u Was widziec te brzydkie szpitale a Ty kochana bylas na pierwszych wakacjach z Marcelinka?
Ja mam non stop te skurcze. Nawet dzisiaj położna zauważyła, że brzuch mam napięty i pytała o nie. Ale później dodała, że to o niczym nie musi swiadczyć, bo mogę i dopiero za tydzień urodzić.My jeszcze w dwupaku, w tamtym tygodniu miałam skurcze przepowiadające, a teraz cisza, zobaczymy po wizycie w czwartek
Ja dostałam na śniadanie raz parówki ugotowane w tej plastikowej folii więc wyobraź sobie jak karmią w pl[emoji33] ja dostalam menu z którego mialam do wyboru mięso kurczak, wieprzowina, wolowina, jagniecina i ryby plus zupa sok deser. To bylo na obiad na sniadanie szlam do kuchni i robilam sobie tosty zawsze stala miska z owocami i jakimiś przekaskami typu chipsy [emoji23] ciasteczka, i miedzy śniadaniem a obiadem byly podawane kanapki i bulki z przekaskami. Ja nie dalam rady tego wszystkiego zjesc, szok jak w pl glodza.
Czytajac reszte wypowiedzi to wypas hi hi hi ale to nie wszystkie szpitale w pl bo znam z opowiadań takie co dobrze karmiąJa dostałam na śniadanie raz parówki ugotowane w tej plastikowej folii więc wyobraź sobie jak karmią w pl
Hehe kochana u nich te brzydkie szpitale wygladaja jak u nas te najnowoczesniejsze .Chcialabym u Was widziec te brzydkie szpitale a Ty kochana bylas na pierwszych wakacjach z Marcelinka?
Chyba w Warszawie tylkoCzytajac reszte wypowiedzi to wypas hi hi hi ale to nie wszystkie szpitale w pl bo znam z opowiadań takie co dobrze karmią
W.Rzeszowie tez taki jest, na obiad po porodzie brstowa dostala kasze gryczana z gulaszem i buraczkami, smakowicie wygladalo [emoji4]Chyba w Warszawie tylko