hope322
Fanka BB :)
Pieknie Lenka rosnieMy już po wizycie.Lenka waży 2650 brzuszek znacznie obniżony, ale szyjka dłuuuga i utrzymana.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pieknie Lenka rosnieMy już po wizycie.Lenka waży 2650 brzuszek znacznie obniżony, ale szyjka dłuuuga i utrzymana.
Przerabialam ostatnio przyjaciolki serial i mi sie spodobalo : ze z mozgu sie robi kaszka manna )))Tzw baby brain [emoji3][emoji16]
Ja prałam w zwykłym.Dziewczyny a akcesoria typu foteliki prać w zwykłym proszku czy też w tym dla niemowląt??
Ja wszystko prałam dla niemowląt co ma kontakt z dzieckiem. Zabawki też prałam i jedna z lusterkiem poszła do kosza, bo przyklejona do jakiejś tektury była... Zabawka z Tiny love. Szkoda, lubił to słonko [emoji27]wczesniej tylko patrzył, a teraz jest etap chwytania i wkładania wszystkiego do buzi.Dziewczyny a akcesoria typu foteliki prać w zwykłym proszku czy też w tym dla niemowląt??
Js nie pralam ani fotelika, ani wozka.Dziewczyny a akcesoria typu foteliki prać w zwykłym proszku czy też w tym dla niemowląt??
U nas faworytem byl od zawsze slimak [emoji16]Ja wszystko prałam dla niemowląt co ma kontakt z dzieckiem. Zabawki też prałam i jedna z lusterkiem poszła do kosza, bo przyklejona do jakiejś tektury była... Zabawka z Tiny love. Szkoda, lubił to słonko [emoji27]wczesniej tylko patrzył, a teraz jest etap chwytania i wkładania wszystkiego do buzi.
Haha nie no ślimak to numer 1. Faworyt.U nas faworytem byl od zawsze slimak [emoji16]
I ja jej tam w tiny wieszalam inne zabawki np od maty fisherprice, zeby jej sie nie znudzily.