reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja juz miałam kilka razy cewnik czasem zrobienie 1 siku to gorsze niż cala operacjia ....
a mnie zalozenie nic nie bolało, wyjecie tez nic. przy wyjmowaniu zaparłam się ostro bo nasluchalam się i naczytałam ze boli az pielegniarka zaczela się smiac ze mnie, przy zakładaniu chciałam najpierw skorzystać z wc, ale mi nie pozwolily bo powiedziały ze wtedy będzie bolec i najlepiej jak pęcherz pelny, może dlatego zle nie wspominam, albo po prostu polozn która mi zakladala znala się na rzeczy

Witajcie Kobietki :) mam do Was pytanie o szumisia. Kojarzę, że temat już się przewijał, ale nie mogę się doszukać.. do rzeczy: Jedna dziewczyna chce sprzedać szumisia ale jakby samą głowę za 45 zł (cenę widziałam na kartoniku - 89 zł) Szumiś nie używany bo od rodziny ta dziewczyna dostała większego - ten leżał w kartonie - był włączony w celu sprawdzenia czy działa.Kupiony został na święta więc domyślam się że ma pół roku.. ale Dziewczyny pytanie czy warto kupić? Czy cena w porządku? Czy jest w ogóle sens kupować, korzystacie? Sprawdza się? Poratujcie! ;)
Szczerze Ci powiem ze u mnie najlepoej sie sprawdza hipopotam (summer slumber) i wczesniej kupilam je trojce dzieci i byly zachwycone wiec mojej tez i puszczam jej gwiazdki na sufit i sa mega! Mala sie patrzy i zasypia. A jak chcesz dzwieki szumisia to zainstaluj sobie apke za darmo i masz wszystkie dzwieki itd. Js mojego poprzedniego smartfona uzywam do youtube bo puszczam kolysanki i spiewam z nimi malej no i misia szumisia tam zainstalowalam wiec mala na swoj telefon[emoji23] nawet jej maila zalozylam i te fajniejsze zdjecia bede na niego wysylac bo roznie jest z komputerani a z maila nie znikna[emoji4]
I mam jeszcze pytanie. Czy kupowałyście adaptery do pasów samochodowych żeby brzuszka nie uciskały? Czy to faktycznie wpływa na bezpieczeństwo w czasie bum, czy tylko o wygodę chodzi?
Tak kupilam uzywany za 5 euro. Jezeli moge cis doradzic to ja mialam ten po bokach zapinany i uwazam ze jest praktyczniejszy jezeli chodzicie w sukienkach i tunikach niz ten zapinany pomiedzy nogami
Ja chcialam to kupic ale sie posepilam. Jak jade autem to biorę jaska i wkładam go miedzy brzuch i pas i jak dla mnie to jest super rozwiazanie
Misis az mnie zmrozilo jak to przeczytalam! Kochana nie ryzykuj bo jak bedziesz odpukac miala mala stluczke to wole nie myslec co w takiej kombinacji mogloby sie stac... tu nie chodzi o wygode ale o bezpieczenstwo i zycie

I mam jeszcze pytanie. Czy kupowałyście adaptery do pasów samochodowych żeby brzuszka nie uciskały? Czy to faktycznie wpływa na bezpieczeństwo w czasie bum, czy tylko o wygodę chodzi?
Używałam. Na pewno wpływa na bezpieczeństwo a i wygodniej dla mamy [emoji847]

Widziałam jakiś czas temu w jednym sklepie, ale kosztowały ok 200 zl więc odpuściłam bo w sumie bardzo dużo nie jeżdżę. Ale teraz rozważamy wypad nad może (600km), do tego brzuch coraz większy i znów zaczęłam się nad nimi zastanawiać. Dzięki za rady. Poszukam jeszcze gdzieś taniej i chyba kupię:)
Jak mało jeździsz to myślę że warto wypożyczyć jak było wspomniane wyżej. Ja właśnie tak robilam [emoji41]

reklama
Po wczorajszej wizycie mamy całe 317gram Kajtka i wszystko jest wzorowo. Po za tym, że dostałam burę za niejedzenie kolacji ;) (nigdy nie jadłam, bo obiad jedliśmy na tyle późno, że już się nie chciało, a teraz obiad wcześniej ale najczęściej jestem zbyt najedzona a nie jem dużo) ;) i dodatkowe żelazo ;)

Do góry