reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mamuśki jak schodzilyscie z luteiny i dupka stopniowo ? Czy odrazu z dnia na dzień ? W którym tygodniu ?
Mi gin kazal od razu ale ja sobie zrobilam po.swojemu i z 6 tabletek zmnuejszylam do 3 potem 2 i 1 i gdzies kolo 11tc bylam juz bez luyeiny. Potem gin nie z kliniki u ktirego prowadze ciążę dal mi.duphaston 2x1 i zeszlam z nieho gdzies w 24tc

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest bo moja szwagierka 2 dni temu urodziła i dzis byłam z małżem w szpitalu odwiedzić i opowiadała mi ze jej o 6 rano odeszły wody to zdążyła sie ona wykapać i jej mąż i pojechali do szpitala. Jak to jest? Nie trzeba jechać do szpitala na gwałt? Czy kąpiel to fanaberia bo ja juz nie wiem. Mówiła ze o 10 przyjęli ja na oddział potem po kilku godzinavh urodziła....
Mnie wody odeszly o 23 urodziłam o 8 rano. Ale ja jechalam na gwałt bo byl to 35 tc .
Mąż cala droge mówił i co teraz jakos to zakleja ?

Ja sie nie bede wymadzac tylko przekaze co nam mowila babka na szkole. Czesto jest tak ze te wody odchodza stopniowo i zeby czaswm nie uzywac podpasek tylko wkladki bo w tedy mozna zauwazyc ze cos sie saczy-jest dużo mokrzej(chyba nie ma takiego slowa w slowniku :) )niz normalnie. One na oddziale spotkaly sie z wieloma przypadkami ze dziewczyny przyszly do szpitala i tam sie dowiedzialy ze wod juz nie ma i w kazdym takim przypadku z wywiadu wyszli ze uzywaly podpasek i one to wchlanaly i nie wiedzialy ze cos jest nie rak. Nie wiem po co podpaski te dziewczyny uzywaly
To im sie wody saczyły .Mi odeszly wstałam z łóżka ide siku i ..... mowie zesilałam sie ciekło po nogach kalesony mokre panele zalane :):)

Niby mam termin za tydzień w klinice ale po dzisiejszej wizycie zastanawiam się czy chce do nich jechać. Jakoś tak nie mam mega powalającego na kolanazaufania do pani dr co mnie tam prowadziła. Znaczy jest ok ale tyle. A mam swojego sprawdzonego gina co mi kibicuje od lat, dziś u niego byłam. Gin mówi żeby za 2 tygodnie się pojawić u niego na kolejna wizyte. No i wizyty u gina w pakiecie zdrowotnym.
Tak, trzeba się przeorganizować.Fajnie,że Ty masz już zaufanego gina :-) Ja dopiero w przyszłym tygodniu mam wizytę u polecanego gina (właśnie w ramach pakietu).Ale na razie nie odpuszczam kliniki,chcialabym jeszcze zrobić test PAPPA u nich,bo mają dobrego lekarza,który się w tym specjalizuje.Ale jak będzie ok,to się pożegnam i wrócę dopiero po mrozaczki.

reklama
Do góry