reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ty szczęściaro :D hihi :D dziekuje za odp :* a ten rozm 70x70 jest ok ?

Mały bohater ❤ faceci nie lubią jak się ma nad nimi władzę i chciał to pokazać :D
Ja akurat bambusowych nie mam, ale zamawiałam muślinowe w tym samym rozmiarze a zwykłe tetrowe trochę większe 70x80 bo one się kurczą trochę w praniu.

reklama
Moja Pani Doktor pracuje w szpitalu w którym chcę rodzić :) pogadam z Nią jeszcze na następnej wizycie... ale ja juz sama mam mętlik w głowie:(
Ja juz nie:) u mnie za porodem.sn przemawialo tak szczerze tylko to ze nie mogłabym podejsc szybko do kolejnego transferu ale teraz juz nie chce transferu szybko tylko jak maly bedzie mial gdzies 15miesiecy

Ja juz nie:) u mnie za porodem.sn przemawialo tak szczerze tylko to ze nie mogłabym podejsc szybko do kolejnego transferu ale teraz juz nie chce transferu szybko tylko jak maly bedzie mial gdzies 15miesiecy
No i musze właśnie to przedyskutować z moją gin :D ja to jestem ogólnie taka panikara , ze glowa mala :laugh2:

Ja akurat bambusowych nie mam, ale zamawiałam muślinowe w tym samym rozmiarze a zwykłe tetrowe trochę większe 70x80 bo one się kurczą trochę w praniu.
Ooo widzisz nie wiedziałam, dziękuję:) pozniej aż sprawdzę jakie mam rozmiary bo mam już trochę tetrowych i muslinowych :)

Jakis spokój dawało mi to ze mimo ze wody odeszly mi w nocy i jechalam na szpital nieplanowanie na dyżurze byl moj lekarz wiedzialam ze zrobi wszystko by zminimalizowac ryzyko .
Tak bardzo nie chciałam sn z powodu tych 10% ryzyka .Zycie postanowiło mi pokazać jak wyglada sn z najgorszych moich wizji.....
Pepowina poddusiła ja tylko 2 razy .... badanie pokazalo ze ma tlenu na 5 minut ....
W nastepnej ciazy odstawie clexane w 34 tc jakby sie dziecku zachciało wczesniej wychodzic .... i bede miała cc na zyczenie w obecności meza - taki byl plan za 1 razem nie wyszlo .....
Taki jest mój plan. Aby udało się i wszystko poszło w zgodzie z tym na co się zdecydowaliśmy. Jesteś dzielną babką! [emoji6]

Kochana a Ty masz wskazania do heparyny czy tak jak ja zapobiegawczo do konca ciazy? Tez wlasnie myslw nad tym zeby po 30tc zejsc z acardu a potem kiedys z heparyny
Heparyne miałam bo chciałam .W takich przypadkach moj lekarz mowi ze nie odwazy mi sie jej odstawić wczesniej .
Miałam zalecone odstawić acard w 34 tc a heparyne na 24 h przed cc .
Ale juz ustaliliśmy ze nastepna ciaze oba odstawiamy w 34 ;)

Kochane , Wam też powróciły mdłości? Od 4 dni mnie mdli [emoji14] obecnie 27tc [emoji14]

W ogole dawno nie pisalam i nie wiem jal to możliwe :laugh2: wiec tak.. łóżeczko zakupione i fotelik [emoji173] mąż się wkrecil w kupowanie :D nawet wczoraj kupil skarpetki "kocham tate" a mówiłam żeby nie brał bo mamy identyczne tylko,że z napisem " mama tata" i ja zawsze biorę specjalnie o mnie i o mężu a on miał mnie w dupie i kupił dla siebie :eek: więc jutro ide i ja kupie dla siebie :laugh2:

Mam pytanie [emoji173]
*Chciałam zamówić też pieluszki bambusowe.. z jakich stron zamawialyscie ?:) i czy rozmiar 70x70 jest ok ?
Ja kończę 27 tc i wymiotuje cały czas ;-) zdarzają się dni przedwy,ale tak ogólnie to wymioty już mi nie straszne. Wręcz przyzwyczaiłam się do nich i traktuję to prawie jak poranną toaletę ;-)

reklama
Kochane , Wam też powróciły mdłości? Od 4 dni mnie mdli [emoji14] obecnie 27tc [emoji14]

W ogole dawno nie pisalam i nie wiem jal to możliwe :laugh2: wiec tak.. łóżeczko zakupione i fotelik [emoji173] mąż się wkrecil w kupowanie :D nawet wczoraj kupil skarpetki "kocham tate" a mówiłam żeby nie brał bo mamy identyczne tylko,że z napisem " mama tata" i ja zawsze biorę specjalnie o mnie i o mężu a on miał mnie w dupie i kupił dla siebie :eek: więc jutro ide i ja kupie dla siebie :laugh2:

Mam pytanie [emoji173]
*Chciałam zamówić też pieluszki bambusowe.. z jakich stron zamawialyscie ?:) i czy rozmiar 70x70 jest ok ?
Mam 2 bambusowe i są super, jedną kupiłam z allegro a 2 z gemini tej samej firmy i te 70×70 są ok, dają radę przykryć mojego pół rocznego grubaska [emoji6]

Do góry