reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja kupiłam z Gemini. Super są do przykrywania w taką pogodę. Uwielbiam je [emoji1]
Aha nie miałam mdłości przez całą ciążę. Uff

My po szczepieniu. Mały waży 5.5 kg, a jak długi jest to nie wiem, bo mierzyli tylko do dupci.
Syn dzielny, płakał tylko, bo został unieruchomiony. Gorzej ja to przeżyłam, stres jeszcze ze mnie schodzi. [emoji27]
Ty szczęściaro :D hihi :D dziekuje za odp :* a ten rozm 70x70 jest ok ?

Mały bohater ❤ faceci nie lubią jak się ma nad nimi władzę i chciał to pokazać :D

reklama
Jakis spokój dawało mi to ze mimo ze wody odeszly mi w nocy i jechalam na szpital nieplanowanie na dyżurze byl moj lekarz wiedzialam ze zrobi wszystko by zminimalizowac ryzyko .
Tak bardzo nie chciałam sn z powodu tych 10% ryzyka .Zycie postanowiło mi pokazać jak wyglada sn z najgorszych moich wizji.....
Pepowina poddusiła ja tylko 2 razy .... badanie pokazalo ze ma tlenu na 5 minut ....
W nastepnej ciazy odstawie clexane w 34 tc jakby sie dziecku zachciało wczesniej wychodzic .... i bede miała cc na zyczenie w obecności meza - taki byl plan za 1 razem nie wyszlo .....
Kochana a Ty masz wskazania do heparyny czy tak jak ja zapobiegawczo do konca ciazy? Tez wlasnie myslw nad tym zeby po 30tc zejsc z acardu a potem kiedys z heparyny

Tak mimo ze jest wczesniakiem podduszonym pempowina wyciagnientym za noge ( bo glowa juz wystawała dołem hi hi ) to jest zdrowa sliczna dziewczynką .
Strasznym lobuzem oczkiem w glowie mamusi :Dnazyczona Filipa
Wczoraj mialam Ci wyslac zarabiste body dla Marceli-link, ale kozwa zasnelam i dzis już tego znalezc nie moge:( byly cudne, kolorowe i z falbanka i nie wiem czemu ale jak je zobaczylam to od razu o Twojej Marceli pomyslalam. Jak znow je zobacze to koniecznie Ci to wysle

Kochane , Wam też powróciły mdłości? Od 4 dni mnie mdli [emoji14] obecnie 27tc [emoji14]

W ogole dawno nie pisalam i nie wiem jal to możliwe :laugh2: wiec tak.. łóżeczko zakupione i fotelik [emoji173] mąż się wkrecil w kupowanie :D nawet wczoraj kupil skarpetki "kocham tate" a mówiłam żeby nie brał bo mamy identyczne tylko,że z napisem " mama tata" i ja zawsze biorę specjalnie o mnie i o mężu a on miał mnie w dupie i kupił dla siebie :eek: więc jutro ide i ja kupie dla siebie :laugh2:

Mam pytanie [emoji173]
*Chciałam zamówić też pieluszki bambusowe.. z jakich stron zamawialyscie ?:) i czy rozmiar 70x70 jest ok ?
A skąd te skarpetki? Jak z Rossmann to mamy takie same [emoji4]

A ja Wam bardzo dziewczyny dziękuję zwłaszcza że podzieliłyście się Waszymi trudnymi porodami. Chciałabym CC, upewniłyście mnie w tym, jednak ginekolog który mnie prowadzi nie pracuje w szpitalu w którym chcę rodzić... nie wiem jak to załatwić. I czy jakbym mojego gina poprosiła o skierowanie na CC to czy taki papier będzie honorowany w szpitalu... i w ogóle kiedy zacząć rozmowę ze swoim ginem? Dziś 21 tc..
Ja jestem.w 27 tc i 2 dni temu mialam pierwsza wizytę u lekarza ktory pracuje w szpitalu w ktorym chce rodzic. Ja mam oczywiście "szczescie" bo jak nic sie nie zacznie wczesniej dziać, a daj Boze zeby tak bylo, to cc powinnam miec ok 10sierpnia a on w tedy na urlopie jest ale bede miec od niego skierowanie to myślę ze mnie nie potraktują z buta no chyba ze zrobimy przed jego urlopem albo po

Ja ośmielilam się zapytać ostatnio czyli w 26tc :p i szoku doznalam bo myślałam, że Pani doktor powie " Tak , jasne pani wada serca jest wskazaniem do CC" a tu dupaaa... dowiedziałam się,że nie ma przeciwwskazań do rodzenia SN :(( bardzo przeżyłam ta wiadomość bo ja ogólnie jestem bardzo wrażliwa na ból :p
A on pracuje w szpitalu w ktorym.chcesz rodzic? Ja bym na Twoim miejscu poszukala drugiego lekarza tak jak ja

Jeszcze myślę żeby porozmawiać z Pania doktor na następnej wizycie 13.06 :D .. no i właśnie tak myślę czy może kardiolog może mi wypisać takie zaświadczenie? :D
No nie wiem już sama :D bardzo to przeżywam nawet mężowi wczoraj trułam i on już słuchać tego nie może :laugh2: a Ty kiedy masz wizyte ?
Kombinuj kochana kombinuj:)

reklama
Ty szczęściaro :D hihi :D dziekuje za odp :* a ten rozm 70x70 jest ok ?

Mały bohater [emoji173] faceci nie lubią jak się ma nad nimi władzę i chciał to pokazać :D
Jak dla mnie 70x70 jest ok. Jak podrośnie to kupię większe, ale to pewnie za rok. Na ten sezon nam wystarczy. Mam jeszcze 30x30 jedną, bo to tak mięciutki materiał, że jak gdzieś wychodzimy to wycieram mu buźkę, ostatnio ślini się na potęgę. Też się sprawdza taka "szmatką" [emoji14]

Do góry