reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Lolitka ciesz sie, ze objawów brak..u mnie od wczoraj pojawily sie pawiki blee ledwo zyje...do tego ryk na koncu nosa z byle powodu..

reklama
Asiiek właśnie miałam sie ciebie pytac jak się czujesz,ale piszesz,ze masz przykre doleglowości:-(bidulka ty jedna,ale dasz rade,wytrzymasz,a potem poczujesz się lepiej:-)

no ja sie nie ciesze ze braku dolegliwosci ale chyba wiem z czego to wynika. beta ma wplyw na objawy a ja ta bete mam na bardzo niskiem poziomie. wlasnie odebralam wyniki i w 6 tygodniu i 5 dniu beta jest 6500. to nisko i sie boje no ale coz - czekamy do nastenego usg bo usg wazniejsze niz beta... choc niska beta zwieksza ryzyko poronienia. ech - kiedy ja w koncu spokoju troche bede miala

Lolitko nie chce cię martwic,ale zawsze bedzie jakis niepokoj o fasolke:-(Ja cały 1 trymestr chodziłam spieta i zdenerwowana,ze z maluszkiem jest cos nie tak,ze dojdzie do poronienia,wizyty mialam co 3 tyg,wiec zyłam od wizyty do wizyty.Teraz juz sie troszke uspokoiłam,ale nadal sie martwie o moja kruszynke,mimo że nie ma zagrozenia,szyjka ma dł 4 cm i jest zamknieta,ale niepokój jest.Lolitko a ty chodzisz do pracy? bo ja od poczatku siedze w domu i nie żauje,1 trymestr wylegiwalam sie na kanapce,wstawałam,zeby ugotowac obiad czy dac kotom jesc.Nie przemeczalam sie,odpoczywalam ile wlezie i mysle,ze to mialo dobry wplyw na maluszka:-)
A bety juz później nie robilam,odpusciłam sobie

kasia
no mnie bete kazala lekarka zrobic bo tez bym jej sama nie robila. no i jak zrobilam to sie zmartwilam tym wynikiem bo taki niski w takim wieku ciazy....

no ja niby pracuje ale ja mam bardzo lekka prace i pracuje z domu wiec tez moge sie sporo wylegiwac...

Lolitko mimo wszystko nie martw sie na zapas,kiedy spotkasz sie z ta lekarka?Spytaj sie jej dlaczego tak jest,ale jak na razie nie stresuj sie niepotrzebnie,serduszko widziałas,wiec bądz dobrej mysli

kasia

no ja wiem czemu tak jest - mialam niski poziom startowy no i mam male przyrosty. niektore kobity tak maja.... i niby mam ten przyrost 100% co 3-4 dni to jednak chcialabym zeby bylo wiecej. te bety sie bardzo roznia, i ja sie niby nadal w normach mieszcze bo norma dla 6-7 tygodnia kiedy robilam test zaczyna sie od 4,000 jako niby prawidlowy (a u mnie bylo 6,500).

czy ktoras z was ma na sprzedaz Fragmin 5000 lub 2500? zostalo mi tylko 7 zastrzykow a chcialabym to brac do 10-11 tygodnia. lekarz tutaj wogole nie wie co to jest wiec mi nie przepisal.... dajcie znac pls

Ostatnia edycja:
reklama
lolitko teraz to już się zawsze będziesz stresować:):)...najpierw w ciąży , każdy dzień to wyczekiwanie i doszukiwanie objawów wszelkiego typu, a potem czy kupka prawidłowa czy wysypka przejdzie itp, itd....:)wiem po sobie, córa już 12 lat a ja ciągle mam stresy.....to już domena matek....

A co do Fragminu to napisze Ci na priv...

Do góry