reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

dziewczyny podajcie mi swoje wyniki krzywej cukrowe, to sobie porównam :tak: bo cos mi się wydaje za maly spadek cukru z 1h na 2h:-(

reklama
Ikasia - ja wszystkie badania powtarzałam na początku ciąży (toxo, cytomegalię HIV, WR i inne...) Kartę ciąży miałam założoną przy 2 "ciążowej wizycie" - jakoś w 8tc.

Ja dziś czekam na kurierów - troszkę pozamawialiśmy i szczęśliwie dziś mamy potwierdzone wszystkie dostawy a jutro planuję wyprawę do sklepu i zamówienie wózka.

U mnie znowu dzień z gatunku - co lepsze: cc czy sn... zwariować można :crazy:

Czesc dziewczyny,

Ikasia, mnie lekarz zalozyl karte ciazy w 12 tyg. Wszystkie badnia musialam powtorzyc tzn tokso, rozyczke hiv, glukoze....

Miliaa ja rowniez nie pomoge bo jeszcze tego badania nie mialam

Milego dnia!!!!

dzięki gotadora i Agapl...dzwoniłam już do mojego prof., powiedział, ze wszystko jest w granicach normy i mam się nie stresować :tak: wiec się nie stresuje!:-)

przyszla mi paczka z babyono....cudne te rzeczy!! ale mam radosc;-)

Hola - GRATULACJE :biggrin2::biggrin2::biggrin2: Witaj po tej stronie :))))))))
Ikasia - Tobie również GRATULUJĘ :)

Ja mam ustalony termin - 10.06 mam się zgłosić na patologię ciąży - po tygodniu zrobią mi cc. Taki jest plan - chyba że coś się wcześniej wydarzy....jakoś mnie brzuch boli od wczoraj wieczorem :/ jak mi nie przejdzie to po południu pójdę do lekarza na wszelki wypadek chyba...

Miliaa wstaw fotki. Ja dzisiaj pozamawiam ciuszki dla małego w smyku. Do 24 jest obniżka 25% ze specjalnym kodem :-)

Ostatnia edycja:
a proszę cie bardzo madzialenak...:-D:tak: WP_000646.jpg

Załączniki

• WP_000646.jpg
    WP_000646.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 59
Ja miałam badanie tylko po 2 h.
Nie musiałam powtarzać HIV - inne tak. Toxo powtarzam sama z siebie ostatnio nawet co miesiąc, bo mój kot mi daje mnóstwo całusków.
ufff... kupiłam już prawie autko :-) Jeszcze leasing dogrywam. jeden problem z głowy.

reklama
Witajcie.
Mnie autko znów padło, nie chce odpalić. Dwa tyg temu to samo było, mój mi naładował akumulator i jeździł. Dziś chciał jechać do pracy i znów zonk. Kutwa jego mać, a 3 lata temu kupowałam nowy akumulator i alternator:wściekła/y:
Mój się chyba już na maxa wkurzył i kupi sobie jakieś nowsze;)
Miliaa ja też oglądałam te rzeczy z BabyOne bo mam katalog co potrzebuje mama a co maluszek i tak ceny oglądałam jakie są. Zamawiałaś to na jakiejś specjalnej stronie czy allegro??
Kartę ciąży miałam zakładaną też koło 10 tyg. Badania z IVF na HIV, HCV, HBS i VDRL wpisane w kartę, nie musiałam powtarzać, no i grupę krwi kiedyś miałam robioną i też dr przepisał.

Do góry