reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Misia...ja to mam dopiero teraz faze na zarcie! jadłabym non stop i najlepiej kanapki z szyna, serem, ogorem czy pomidorem...masakra. mysle, ze mój rozrost dopiero się zacznie... na początku ciąży schudłam 5 kg i wazylam 55kg a teraz już 62;-) trochę się boje co będzie dalej...

a jutro krzywa cukrowa...:confused2:brrrrr

reklama
Ikasia witaj po ten stronie mocy :)
Marcysiowa to już ?? Teraz możesz spokojnie leżeć i czekać na tą wspaniałą chwilę.
Madzialenak tak patrzę na naszą listę i od 13 miejsca do 17 miejsca co kilka dni porody :) Fajne te ciuszki, ale czy w sklepie stacjonarnym też są?
Hola no nareszcie i ciebie witamy.
Millia dasz radę z krzywą, niektóre mówią że nawet z cytrynką jak napój smakuje.

Ja dziś pospałam do 11, szok. Szybko po pieczywo musiałam lecieć:)

Sony dostałam na maila informację, że przecena obowiązuje tylko zakupy on-line. Ja już kupiłam :-)

Misia...ja to mam dopiero teraz faze na zarcie! jadłabym non stop i najlepiej kanapki z szyna, serem, ogorem czy pomidorem..

ja tez mam odjazd na kanapeczki z szynka serem i pomidorem!!
Moglabym caly dzien tylko to jesc..
robie sobie koktaile owocowe , jem czasem sorbety i lubimy tez sok pomaranczowy i jabluszkowy :-)

SonySony gratulacje 19 tygodnia:) a pamiętam jak niedawno testowalas:)

U mnie jutro wskoczy dopiero 6 tydzien..:p wiec prede mną jeszcze daleka droga....i widzę że na kalendarzu narazie jestem na koncu listy:)

A co do kanapek..to ja codzinnie jem kanapkę z zoółtym serem, i to zawsze musi być Złoty Mazur, bo tylko on mi smakuje i do tego pomidorek albo ogórek kiszony:):) ale tak mialam jeszce przed ciążą..:)
Natomiast calkowicie mnie odrzucilo od slodkiego...jakos mnie nie ciągnie...jedynie to non stop bym spala:) dobrze ze do konca maja na urlopie estem a potem to już chyba L4:)

reklama
Do góry