reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dorex :-)

szybkiego powrotu do zdrowia i żeby Twoja mleczarnia się rozkręciła jak najszybciej :-) za co trzymam kciuki &&&&

reklama
Misia - a czy ja dobrze pamiętam - czy Ty kupiłaś takie łóżeczko?

lozeczko.jpeg

pytam, bo bym potrzebowała kilka zdjęć, to mój teść by mi zrobił

Załączniki

• lozeczko.jpeg
    lozeczko.jpeg
    36 KB · Wyświetleń: 92
Witam dziewczyny.Wrocilam od doktorka z mala wszystko ok,wazy 930 g,lozysko i wody ok.Jak narazie przytylam 7 kg ale martwi mnie troche wynik krzywej na czczo 93,po godz 189,po 2 godz 119.Lekarz mowi ze 189 to na limicie.Czy ktoras z was zna normy?

Elona tak, 3 strony wcześniej są normy podane. Duże masz dziecko patrząc na normy na suwaczku. Dobrze, że wszystko dobrze.

Ależ mam lenia........

martka j Cie rozumiem, bo ja na L4 już jestem ze wzgledu na prace i staram sobie jakoś zajmować czas...ale to trudne...czlwiek dobrze sie czuje a nie moze pracowac:(

No L4 jest straszne. Cieszcie sie dziewczyny bo zawsze mogloby byc gorzej i moglybyscie byc na zwolnieniu z powodow zdrowotnych. To dopiero katorga. A tak mozecie chodzic i korzystac z lata.

Ja od 2tyg w pracy jestem i przyznaje ze sa momenty ze chcialabym isc spac albo mam dosc ale czuje sie wreszcie jak czlowiek. Nawet sa momenty ze mnie nic nie boli :))

Gotadoro - miałam takie kupić, a potem zanajomi nam dali, ale w końcu oazało sie, ze oni dali takie mniejsze, a my juz pościel kupiliśmy na większe - i teraz nie mamy żadnego :-) Ale ono jest śliczne :-)

reklama
dorex szybkiego powrotu do domku :-) Niech hemoglobina szybko wraca do normy i za cycorki &&&&&&&&&&&&&& :-):-)

gotadora ale to łóżeczko cudne!

Do góry