Ewunka
Fanka BB :)
Moja strasznie krzyczała jak była taka osaczona nietolerowała rozka , w worku ( spiorku tez nie bardzo ....)Mój np nie lubil w rozku spać. Tylko raz w nim spal
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja strasznie krzyczała jak była taka osaczona nietolerowała rozka , w worku ( spiorku tez nie bardzo ....)Mój np nie lubil w rozku spać. Tylko raz w nim spal
Spokojnie, nie ma co panikować. Krwiak jeżeli sie nie wchłonął to musi sie oczyścić. Tak jak już pisałam, dodatkowa luteina nie zaszkodzi, ale przy tych plamieniach nie wchłania sie dobrze. Poza tym przy krwiaku nie ma potrzeby stosowania dodatkowej. Jeżeli plamienia byłyby z powodu niskiego progesteronu to tak ale nie w Twoim przypadku. Jeżeli ma Cię to uspokoić to zapisz sie na wizytę szybciej.Dziewczyny znowu plamie lekko i ciemna krwią podbrzusze nie boli ale ciągnie w pachwinach i boli lędźwie:/ M nie ma w domu jutro do pracy Tylko tatę mam pod tel w razie w boję się podejrzewam że to przez ten weekend oczyszcza się krwiaczek
U nas tak. Samo było.Moja strasznie krzyczała jak była yaka osaczona nietolerowała rozka w worku ( spiorku tez nie bardzo ....
Lidl ma mega rzeczy i dla ciężarówek i dzieciaczkowDziewczyny a co sądzicie o ciuszkach z lidla?
Bo od poniedziałku mają fajne promocje i gacie ciążowe też będą
Ten najmniejszy dla bobasow to 90/ 120 Coś takiego.Ja odrazu kupię ten większy bo na początku śpiworkiDziewczyny ja znowu z prośbą o pomoc ;-) zamówilismy meble,kupiliśmy pościel i teraz moje pytanie... jaki macie rozmiar pościeli?? Ja mam 100 x 135 i niby ten jest najbardziej standardowy,ale dla mnie to za wielkie dla takich maleństw...
Chcesz od malego koldry uzywac? Uwierz mi ze ja tez na poczatku myslalam jak czytalam jak ktos tam pisal ze dziecka niczym nie przykrywa, że jak to tak mozna i ze przeciez musi byc przykryta a w praktyce to wyglada tak ze od wczoraj moja spi w body krotkim i cienkim pajacyku i nie jest niczym przykryta bo jest u nas cieplo i sie przegrzewala wiec jak widac jak sobie nieraz cos zalozymy to i tak tak nie jest [emoji6]Jest jeszcze taki mały rozmiar 60 x 120 widzialam w internecie i się zastanawiam czy kupić. Jakoś mi dziwnie ze maluszek na noc mialby być kocem nakrywany a nie pościelą... myślisz że do jakiego wieku powinno się uzywac tylko rożka?
Dziś się tak odkupilam na podwórkowych wyprzedażach.Na bobasow rzeczy nowki niektóre z metkami i świetnych firm za grosze.Jak się martwiłam że będę mieć za mało to teraz głowa pęka od przybytku.A miałam kupować tylko już większe rozmiary a wróciłam z 54 cm najwięcej.Tak myślę że spokojnie na takich wyprzedażach można skompletować wyprawkę a ja tyle nowych w sklepach pokupilam...ale tak dobrze wydanych pieniędzy nie ma co żałować.