reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Witam Was wszystkie :) część z Was znam a Wy mnie... mój naturalny cud tuż przed kolejną stymulacja dużo bardziej pasuje do Was niż do "poczęć łóżkowych":p wiec jesli pozwolicie to zostanę z Wami??
Witaj marg [emoji8] Miło Cię tu widzieć [emoji4] Który to już tydzień?

reklama
Mi to sie wydaje zbędne i jakieś takie liche jak na antywstrzasy. Ja mam bardzo gruby materac w gondoli i zamierzam mieć tylko przescieradlo chyba ,ze będę ku temu jakieś wskazania
Ja nie wiem czy to to ...bo dostalam kocyk i takiego motyla .... w szafie lezy bo mi sie wydaje to strasznie osaczajace i jak dziecko chcialoby ulac to przekreca głowę w prawo czy lewo a w tym sie nie da .A ze moje ulewa na potege wiec nigdy tego tego nie uzylam

Myślę, że to normalne na tym etapie. Chociaż mi zdarzyło sie około 20 tc to tak do teraz nic się nie dzieje.
No właśnie mi się zaczęło około 23 tygodnie i sporadycznie po nocy lekkie plamy na piżamie wiem że to normalne tylko ciekawa byłam czy też tak macie!

reklama
Do góry