reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja mam zestaw startowy avent ale Marcelinie strasznie ciekło po brodzie bylo jej za szybko mamy tez lovi i nuk ( z nuka wogole nie umie jesc ) kupiłam dr Brawnsa dla wczesniakow i to byl strzal w 10 - tylko te rureczki ..... teraz juz przeszlysmy na avent i sobie radzi .
A co jest nie tak z rureczkami?? Tal jak @nieagatka piszę problematyczne mycie czy coś jeszcze??;-)

reklama
Kochane ja dzisiaj Przeżyłam stracha w nocy ok 1 przyśniło mi się coś sama nie wiem co coś z pociągiem że chyba nie zdąży wysiąść czy otworzyć drzwi ale mniejsza z. Poczułam tak impuls od pępka w dół do macicy aż się obudzilam zakulo jakby zapieklo i po chwili przeszło ale się wystraszyła i dzisiaj rano znowu lekkie brudzenie kakaowe
Kochana w ciąży sny bywają okropne... bierz nospe i kladz się jeszcze,to zapewne nic złego!

Załączniki

• 882508B2-6277-4CCA-9E0B-186F85C09FFC.jpeg
    882508B2-6277-4CCA-9E0B-186F85C09FFC.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 103
I one mogą być jako taka pierwsza butelka dla noworodka? Oki to chyba zakupie takie :-) dziękuję
Ja od 1 dnia stosowałam te buteleczki ta większą mam do mleczka druga mniejsza bez tej rureczki mam wodę do picia dla malego.Zawsze możesz spróbować i jak nie podpasuje zmienic.Nam podpasowwla i mały ładnie łapie do buźki i ładnie ssie.

reklama
Do góry