reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Pozdrawiamy z Bukowiny [emoji8] Ciotecki jest piknie [emoji16][emoji16][emoji16]
IMG_6472.JPG
IMG_6406.JPG
1524943079925.jpeg

Załączniki

• IMG_6472.JPG
    IMG_6472.JPG
    420,3 KB · Wyświetleń: 561
  • IMG_6406.JPG
    IMG_6406.JPG
    334,9 KB · Wyświetleń: 571
  • 1524943079925.jpeg
    1524943079925.jpeg
    303,9 KB · Wyświetleń: 562
A ja mam weekend w szpitalu. Moje dziecko ma lenia. Z ktg wszystko Ok. Na UsG wszystkie przepływy Ok, tętno Ok, ale wczoraj na UsG nie chciała się ruszyć. Dzisiaj już jest dobrze. Tylko powiedzcie mi. Na ostatniej wizycie moja szyjka miała 2,5 cm teraz ma 2 cm czy nie jest za krótka? Jestem w 32+5 tc. Lekarze w szpitalu mówią, ze bardzo ładna.

A ja mam weekend w szpitalu. Moje dziecko ma lenia. Z ktg wszystko Ok. Na UsG wszystkie przepływy Ok, tętno Ok, ale wczoraj na UsG nie chciała się ruszyć. Dzisiaj już jest dobrze. Tylko powiedzcie mi. Na ostatniej wizycie moja szyjka miała 2,5 cm teraz ma 2 cm czy nie jest za krótka? Jestem w 32+5 tc. Lekarze w szpitalu mówią, ze bardzo ładna.

No właśnie ja mam 2,5 i lekarz kazał bardzo się oszczędzać - bo to graniczna długość .... poleguje i w piątek kontrola - zobaczymy co powie.

U mnie 31+4 tc

Ostatnia edycja:
reklama

Ja bym sie oszczedzala na wszelki wypadek. W sensie nie zeby lezec i nie robic, ale po prostu jak najmniej wysilku i duzo ospoczywania. Ja w 35tc mialam nadal 4cm i gin mowila, ze ponad 3cm jest ok.

Do góry