gooossia17
Fanka BB :)
@walczaca o szczescie konsultowałas się z lekarzem e sprawie wyników po obciążeniu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
male cudo :*Ja rodziłam w lipcu miałam rożek z którego nie skorzystałam. U nas najlepiej sprawdził się kocyk z dzianiny Zobacz załącznik 851336
Kiedy to było te małe cudo za 2 tyg.skonczy 10 miesięcy [emoji16]male cudo :*
Super odpoczynek! [emoji274] Fajną córcia ma minkę na zdjęciu w foteliku [emoji6] [emoji106]Pozdrawiamy z Bukowiny [emoji8] Ciotecki jest piknie [emoji16][emoji16][emoji16]Zobacz załącznik 851662Zobacz załącznik 851663Zobacz załącznik 851664
Pozdrawiamy z Bukowiny [emoji8] Ciotecki jest piknie [emoji16][emoji16][emoji16]Zobacz załącznik 851662Zobacz załącznik 851663Zobacz załącznik 851664
A ja mam weekend w szpitalu. Moje dziecko ma lenia. Z ktg wszystko Ok. Na UsG wszystkie przepływy Ok, tętno Ok, ale wczoraj na UsG nie chciała się ruszyć. Dzisiaj już jest dobrze. Tylko powiedzcie mi. Na ostatniej wizycie moja szyjka miała 2,5 cm teraz ma 2 cm czy nie jest za krótka? Jestem w 32+5 tc. Lekarze w szpitalu mówią, ze bardzo ładna.
A ja mam weekend w szpitalu. Moje dziecko ma lenia. Z ktg wszystko Ok. Na UsG wszystkie przepływy Ok, tętno Ok, ale wczoraj na UsG nie chciała się ruszyć. Dzisiaj już jest dobrze. Tylko powiedzcie mi. Na ostatniej wizycie moja szyjka miała 2,5 cm teraz ma 2 cm czy nie jest za krótka? Jestem w 32+5 tc. Lekarze w szpitalu mówią, ze bardzo ładna.