reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Myśle, ze ogólnie lezec, ale jak leżysz na plecach to włóż sobie coś pod nogi abyś miała trochę wyżej... wiem, ze łatwo się mówi, ale staraj się nie denerwować.
Próbuje właśnie zabrałam się za czytanie:)
1524773461492.jpg

Załączniki

• 1524773461492.jpg
    1524773461492.jpg
    534,7 KB · Wyświetleń: 427
Obecnie panuje pogląd,że organizm samoistnie oczyszcza się przed porodem (czasem górą, czasem dołem;)). W szpitalu gdzie chcę rodzić zaznaczam w ankiecie czy życzę sobie lewatywę (na razie zostawiłam puste pole). Kupiłam zestaw do zrobienia sobie w domu zanim pojade do szpitala. Wolę mieć taką możliwość ale trudno mi przewidzieć czy ją wykonam;)
Sie oczyszcza :laugh2: ja jak dojechalam na szpital i kazali mi sie juz położyć bo sie zaczęło ( poczekamy do rana Pani sie wyśpi ) rano znieczulenie i cc .To zamiast sie polozyc to w kiblu siedzialam i gora i dałem ....

Ostatnia edycja:
Kochane prawie 5 uff na szczęście z ciemno czerwonej i średnio jasno ciemnej zrobili się brązowo podbrzusze pobolewa strach nadal jest zastanawiam się czy jak tak plamie czy nie wziasc dodatkowej luteiny dopochwowo

Kochane chciałam zamówić takie czapeczki ale mam problem z rozmiarem:D tak na koniec wrzesnia, pazdziernik? Moze listopad:laugh2: termin mamy na dzien dzisiejszy na 20 sierpnia :D

reklama
Dziewczyny to się nazywa sapka niemowlęca poczytajcie w necie dużo o tym .My mamy to od urodzenia i codziennie Sara ma czyszczony nosek bo coś osiada .
Czym czyścisz? Ja po odsysaniu aspiratorem wlewam mu do noska troszkę soli fizjologicznej, i później znowu odsysam.Ale.znikac nie znika może jest wtedy mniej bo słychać

Do góry