reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A i powiedzcie jak to wyglada po urodzeniu dziecka? Na co szczepią, czy kropia oczy i czy to obowiązkowe czy muszę sie zgodzić?

Oczka kropia żeby zapobiec rzezaczkowemu zapaleniu spojówek, które może prowadzić do ślepoty. Podają wit. k po to aby zapobiec krwotoków z powodu jej niedoboru. Jest jeszcze szczepienie przeciwko gruźlicy i wirusowemu zapaleniu wątroby typu B.
Tu jest bardzo fajnie wszystko objaśnione [emoji4]
Link do: Noworodek w szpitalu - Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla Kobiet

Kochane obudzilam się i Masakra moire gatki jakbym się zlala a czułam przy przebudzeniu że coś jakby czop niby to nie świeża ale jakby świeża krew nie całkiem jasna różowa tylko taka ciemniejsza podbrzusze pobolewa boję się rozmawiałam z lek z kliniki nospa leżenie i magnez

Lekarze boją się wziąć ryzyko na siebie bo faktycznie w szpitalu Może mały złapać coś jeszcze. Teraz żłobki i przedszkola prywatne co raz częściej wpisują w regulamin, że biorą tylko zaszczepione dzieci.
I tak powinno być nawet w publicznych - nie masz szczepien nie ma przedszkola

Kochane obudzilam się i Masakra moire gatki jakbym się zlala a czułam przy przebudzeniu że coś jakby czop niby to nie świeża ale jakby świeża krew nie całkiem jasna różowa tylko taka ciemniejsza podbrzusze pobolewa boję się rozmawiałam z lek z kliniki nospa leżenie i magnez
Który to tydzień?

reklama
ja bym chyba pojechala do szpitala na Twoim miejscu

Do góry