Moja gin u ktorej byłam do 15 tyg ciązy i która mnie prowadziła i zaczynała wszytsko pozniej zmieniłam lekarza na u mnie w mieście iW grudniu transfer robiła dr Budzyńska Z vitro i cb była:/
reklama
gooossia17
Fanka BB :)
Mi też się udało za pierwszym, i mój synek ma już albo aż 6 tyg czas szybciutko leci ,jeszcze czekają na nas 4 zarodki
Moja Zosia jeszcze ma 8 tygodni spędzić w brzuchu. Na nas czeka jeszcze jeden zarodek. [emoji6]
Tfu 23Kochane jak na 22 dpt czy progesteron18,45 to dobry wynik??
jasani
Tutaj już nie można porównywać do ilości dni po transferze bo i tak przyjmujesz progesteron z zewnątrz. Wynik jest ok.Kochane jak na 22 dpt czy progesteron18,45 to dobry wynik??
Zleci, mi tak szybko czas leci przy malym ze szok a tu juz ponad miesiac gdzie pomysle sobie ze niedawno byla cc. Powodzonka w takim razieMoja Zosia jeszcze ma 8 tygodni spędzić w brzuchu. Na nas czeka jeszcze jeden zarodek. [emoji6]
gooossia17
Zleci, mi tak szybko czas leci przy malym ze szok a tu juz ponad miesiac gdzie pomysle sobie ze niedawno byla cc. Powodzonka w takim razie
A powiedz mi jak tam Twoja cukrzyca? Bylas już na teście obciążeniowym?
Będę szła za tydzień zrobić to będzie akurat 7 tydzień po porodzie bo miedzy 6-8 tyg po trzeba zrobić ,więc zobaczymy,przy okazji zrobię TSH bo też w ciąży miałam a tak nigdy nie miałam problemów z tarczyca więc zrobię przy okazji.A powiedz mi jak tam Twoja cukrzyca? Bylas już na teście obciążeniowym?
walczaca o szczescie
Cześć dziewczyny :-) a czy ktoś korzysta lub zamierza z kokonów niemowlęcych??;-)
reklama
Przyszłam się pochwalić, wczoraj wieczorem pierwszy raz poczułam jak mój dzidziuś się rusza, dwa razy poczułam takie delikatne puk puk a później tak jakby coś mi się przewracało w brzuchu [emoji173]️[emoji173]️ tak bardzo na to czekałam i się zakochałam [emoji7]