reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Przyszłam się pochwalić, wczoraj wieczorem pierwszy raz poczułam jak mój dzidziuś się rusza, dwa razy poczułam takie delikatne puk puk a później tak jakby coś mi się przewracało w brzuchu [emoji173]️[emoji173]️ tak bardzo na to czekałam i się zakochałam [emoji7]
No super :-) teraz każdego dnia będziesz na to czekać [emoji173]

reklama
Ochraniaczy narazie na pewno nie będę montować,ale ten kokon wydawał mi się może nawet lepszy niż rożek :-)
Odradzala w tym artykule??
Dużo jest artykułów na temat bezpieczeństwa takich kokonow. Ogólnie nie są zalecane. Wpisz sobie w Google i poczytaj. Chociaż na pewno wielu rodziców używa i sobie chwali. Tak samo jak z ochraniaczami. Ja nie mam ani jednego ani drugiego. Podobno najbezpieczniej używać spoworkow, otulaczy. Rożki też są na początku ok.

Ochraniaczy narazie na pewno nie będę montować,ale ten kokon wydawał mi się może nawet lepszy niż rożek :-)
Odradzala w tym artykule??
Ja zamowilam ochraniacz na szczebelki oddychajacy. Moja mala ma 3 tyg a juz dwa razy wsadzila noge miedzy szczebelki i to bedac w lozeczku tylko chwilke bo spi w next2me. O kokonach slyszalam wlasnie wiele zlego ale wiadomo jak ze wszystkim u jednych sie sprawdzi u innych nie.

Dziewczyny zachęciłyście mnie już powoli do kupowania różnych rzeczy ale chciałabym Was dopytać czy kupiłybyście swojemu dziecku rzeczy używane? Nie mówię o lumpeksie tylko prywatnie taką paczkę ciuszków? Przeglądałam wczoraj różne ogłoszenia i w tym właśnie takie... m.in była paczka za 120 zł a w niej 60 ciuszków. Warto? Czy to jakaś przesada, co myślicie?

Ja może używanych nie kupowalam z internetu, ale mój brat ma synka i dostałam po Nim dwa duże pudła ubranek z których na pewno skorzystam (nie przeglądałam jeszcze co tam dokładnie jest, ale niedługo się tym zajmę).

reklama
My po wizycie :) Mała nie taka mała waży 3400 ;) szyjki praktycznie brak i rozwarcie na 2cm. Zapisana jestem na wizytę za dwa tyg chociaż lekarz twierdzi, że już sie nie zobaczymy a ja tam w cuda nie wierzę :p
Cudownie! Jaka duża dziewczynka się szykuje [emoji6] Jak Ty urodzisz to ja już będę trzecia w kolejce :D A pamiętam jak niedawno byłam na dole tabelki [emoji12]

Do góry