Kochana jaki dr Cię prowadzi?Ja chce rodzic w Policach [emoji4] bo tam mój lekarz pracuje. Tam wiem jak się poruszać, ponieważ leżałam tam po drożności jajowodów oraz po wycięciu polipa [emoji4] jak dojadę oczywiście [emoji23]
reklama
gooossia17
Fanka BB :)
Kochana jaki dr Cię prowadzi?
Dr Baczkowski. Ja na punkcję i transfer jeździłam do Łodzi [emoji4]
Mnie prowadził dr G Vitro life 2 udany transfer dr Brelik ,a prowadzącym ciążę będzie CiecwierzDr Baczkowski. Ja na punkcję i transfer jeździłam do Łodzi [emoji4]
Ja tam leżałam kiedyś parę lat temu bo miałam usunawe zrosty itd a miałam z tamtad gina dziadek już prof.Rozewicki ale nie wiem czy pracuje.I dobrze też dobry szpital.Ja chce rodzic w Policach [emoji4] bo tam mój lekarz pracuje. Tam wiem jak się poruszać, ponieważ leżałam tam po drożności jajowodów oraz po wycięciu polipa [emoji4] jak dojadę oczywiście [emoji23]
Aspargin brałam w ciąży.Dziewczyny jaki zarzywacie magnez w ciąży?
gooossia17
Ja tam leżałam kiedyś parę lat temu bo miałam usunawe zrosty itd a miałam z tamtad gina dziadek już prof.Rozewicki ale nie wiem czy pracuje.I dobrze też dobry szpital.
Oj chyba już nie pracuje. Choć trudno powiedzieć, ponieważ lekarzy tam jest bardzo dużo. No ja w grudniu 2016 roku leżałam po badaniu drożności jajowodów - okazało się, ze mam uczulenie na kontrast. Wtedy jeszcze prowadziła mnie prof. Brodowska, ona po nieudanych iui pokierowała mnie do tego obecnego lekarza. Później okazało się, ze mam polipa i już doktor mi go wycinał [emoji4] znam tam tez kilku innych lekarzy wiec tak inaczej jak już się wie z kim ma się do czynienia [emoji2]
gooossia17
Mnie prowadził dr G Vitro life 2 udany transfer dr Brelik ,a prowadzącym ciążę będzie Ciecwierz
Ale to już lekarka spoza kliniki? Mi się udało za 1 razem [emoji2] do tej pory nie wierze.
W grudniu transfer robiła dr Budzyńska Z vitro i cb była:/Ale to już lekarka spoza kliniki? Mi się udało za 1 razem [emoji2] do tej pory nie wierze.
reklama
Mi też się udało za pierwszym, i mój synek ma już albo aż 6 tyg czas szybciutko leci ,jeszcze czekają na nas 4 zarodkiAle to już lekarka spoza kliniki? Mi się udało za 1 razem [emoji2] do tej pory nie wierze.