Tak, ja do tego jeszcze miałam takie gorące, że jajka sadzone można było smażyć [emoji16] spokojnie to minie [emoji6]Dziewczyny to normalne że prócz bólu piersi to od wewnątrz mogą piec Masakra jakaś dzisiaj?
reklama
gooossia17
Fanka BB :)
Znajoma która jest w 30 tc ost była na ip bo 2 razy pocieklaj ej po nogach wodabezwonna bezbarwna.Zbadali ja wodyplodowe itp wszystko ok.Wczoraj miała to samo mówi że trzy razy poczuła jak jejpoleciało nic jej nie boli nie zauważyła nic niepokojącego oprócz tego.Czy ktoras was tak miała albo słyszała o podobnymprzypadku?
Tzn ja słyszałam, ze wody płodowe mogą się sączyć. Może ma jakieś upławy takie dziwne?
Pixie_Dixie
Dziewudzki, w ktorym tc pierzecie ubranka? Ja sie przymierzam tak za 2-3tyg czyli bedzie to 30-31tc, nie za wczesnie? Poprzednio chyba pralam dopiero w 35tc ale teraz zamierzam troche wczesniej, bo mi sie nudziMyslicie, zeby troche dluzej poczekac? W sumie w komodzie to sie chyba nie zakurza? W ogole to ciagle zagladam do pokoju Malej i grzebie w ciuszkach, licze, ukladam rozmiarami
i ciagle cos dokupuje, chyba mi odbija
![]()
U mnie leci 34 tc a jeszcze nic nie prałam i nie spakowała
Dziewczyny czy taką maść na sutki radzicie zabrać już do szpitala? Zastanawiam się czy dopakowac [emoji12]
Ofkors!! Ale smarujemy sutki tez swoim mleczkiem pamiętaj [emoji6] i doczytaj czy nie musisz zmywać swojego kremu przed podaniem dziecku piersi .
Kubek i sztucce bierzesz? To w PL tak trzeba czy po prostu wolisz miec swoje?
Ja tez z kosmetykami, masciami i lekami czekam jak najdłużej ze wzgledu na date waznosci.![]()
To chyba standard w polskich szpitalach z tymi sztućcami [emoji6]
ludek
Super, gratuluję :-)
ludek
EkstraJa też juz po wizycie. Bianka waży 1942 g, więc zapowiada się spora klucha przy porodzie. Na ostatniej wizycie trochę mi łożysko zjechało na dół, ale teraz już jest na górze, więc ok. Wody płodowe też w normie. I chyba modelka nam się zapowiada bo ponoć ma strasznie długie nogi![]()
![Cool :cool: :cool:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/cool.gif)
hope322
GruboMam wypisane na wyprawce, ze trzeba wziąć. To biorę. [emoji23]
ludek
DobreA do mnie dziś taka mała paczuszczka z gemini przyszła
Zobacz załącznik 848494
ludek
Skończony 38. tydzień to ciąża donoszonaDziewczyny to zdjęcie wstawiam na próbę (jeśli w ogóle uda się wstawić [emoji12]). Ostatnio cały czas wyskakuje mi komunikat, że zdjęcie za duże... Może teraz się uda. Jakby co to pojemnik na smoczki [emoji12]
@jasani a dokładnie w którym tc robiłaś usg? Chcę porównać z wagą mojej Malutkiej
Dziewczyny od którego tygodnia ciąża jest donoszona i poród w terminie? Skończony 37 czy 38 tc?Zobacz załącznik 848528
![Cool :cool: :cool:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/cool.gif)
ludek
Lansinoh, lanolina. Według mnie jest najlepszaDziewczyny w jaka maść na brodawki się ubezpieczylyscie?
reklama
ludek
O widzisz i to jest metodaczyli jestem 2 kg na plus od początku ciąży
chyba zasluzylam na duze lody :-)
A jak Twoja waga? Cukier w miarę unormowany??
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)