reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ale śliczne :)
A od kiedy tak w ogóle się dzieciom buty zakłada? Może głupie pytanie, ale nigdy z dziećmi nie miałam do czynienia, a tak na chłopski rozum to póki nie chodzi, to po co mu buty?:p

Moja wszytskie niechodki skopywala. Dopiero jak miala 10miescy i kupilismy skarpetko-buty to zaczela sie przyzwyczajac

Tak:) Od paru dni codziennie po parę razy:)
To jak takie hercklekoty które czasem mam w sercu, tylko te są w brzuchu:D
A Ty jak?
No właśnie nie [emoji52] ale mam detektor tętna więc sobie podsłuchuje czasem [emoji6] staram się nie przeszkadzać kruszynie więc umówiłam się z maluszkiem, że raz na tydzień pozwoli mi go posłuchać troszkę [emoji14] nic czekam na ruchy mojego malucha [emoji4]

Znajoma mi mówiła żeby brać, więc już nie wiem [emoji12] To co radzisz zabrać dla dziecka z artykułów kosmetycznych i higienicznych? Bephanten, pampersy, chusteczki do pupy? Coś jezcze? Octenisept brać?
U mnie nie kąpią dzieci. Pępek każa przemywać wodą. W szkole rodzenia dostałam próbki i zabieram tylko pampersy, chusteczki do pupy, bephanten i właśnie z próbek mały balsam do ciała tak ba wszelki wypadek.

No właśnie nie [emoji52] ale mam detektor tętna więc sobie podsłuchuje czasem [emoji6] staram się nie przeszkadzać kruszynie więc umówiłam się z maluszkiem, że raz na tydzień pozwoli mi go posłuchać troszkę [emoji14] nic czekam na ruchy mojego malucha [emoji4]

Mój Bejbik jest duży może dlatego czuję jak wierzga:) Spokojnie, doczekasz się lada dzień:)

reklama
Do góry