Nam nic nie dawali...S nie dawali wam w szkole rodzenia?
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Dziewczyny a w jakie mleko w proszku sie zaopatrzyć? Chce mieć jedno opakowanie w razie w .
Hipp Bio Combotik
nieagatka
Ale śliczne
A od kiedy tak w ogóle się dzieciom buty zakłada? Może głupie pytanie, ale nigdy z dziećmi nie miałam do czynienia, a tak na chłopski rozum to póki nie chodzi, to po co mu buty?
Moja wszytskie niechodki skopywala. Dopiero jak miala 10miescy i kupilismy skarpetko-buty to zaczela sie przyzwyczajac
Iskra a czujesz ruchy już?
Tak Od paru dni codziennie po parę razy
To jak takie hercklekoty które czasem mam w sercu, tylko te są w brzuchu
A Ty jak?
Moja wszytskie niechodki skopywala. Dopiero jak miala 10miescy i kupilismy skarpetko-buty to zaczela sie przyzwyczajac
Pewnie wolała szpilki
No właśnie nie [emoji52] ale mam detektor tętna więc sobie podsłuchuje czasem [emoji6] staram się nie przeszkadzać kruszynie więc umówiłam się z maluszkiem, że raz na tydzień pozwoli mi go posłuchać troszkę [emoji14] nic czekam na ruchy mojego malucha [emoji4]Tak Od paru dni codziennie po parę razy
To jak takie hercklekoty które czasem mam w sercu, tylko te są w brzuchu
A Ty jak?
Agnieś191
U mnie nie kąpią dzieci. Pępek każa przemywać wodą. W szkole rodzenia dostałam próbki i zabieram tylko pampersy, chusteczki do pupy, bephanten i właśnie z próbek mały balsam do ciała tak ba wszelki wypadek.Znajoma mi mówiła żeby brać, więc już nie wiem [emoji12] To co radzisz zabrać dla dziecka z artykułów kosmetycznych i higienicznych? Bephanten, pampersy, chusteczki do pupy? Coś jezcze? Octenisept brać?
No właśnie nie [emoji52] ale mam detektor tętna więc sobie podsłuchuje czasem [emoji6] staram się nie przeszkadzać kruszynie więc umówiłam się z maluszkiem, że raz na tydzień pozwoli mi go posłuchać troszkę [emoji14] nic czekam na ruchy mojego malucha [emoji4]
Mój Bejbik jest duży może dlatego czuję jak wierzga Spokojnie, doczekasz się lada dzień
hope322
Gratulacje kochana Lenka juz sporo wazy, oby tak dalej zdrowo roslaWitamy mamusie,my już po wizycie z Lenką wszystko dobrze,rośnie i fika zdrowo waży 1193g ale fotki nie dała sobie zrobić więc niestety dziś ciociom się nie pokażemy.. Ale zapewniam Was ze jest piękna
reklama
meg86
Oj to szkoda bo u nas pełno próbek smoczek, butelka, pampersy i chusteczki.Nam nic nie dawali...
Ale do szpitala to żadnych kosmetyków nie brałam tylko bepanten do pupy, szczoteczkę do włosków, waciki do buźki