reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Cześć Dziewczyny. Jestem po wizycie. Z Bejbikiem wszystko dobrze:) Jak zwykle na wizycie spał:)
Na połówkowe zapisali mnie na 7.05 to bedzie 21+5 i zastanawiam się czy to nie za późno, tym bardziej że Bejbik jest większy niż wskazuje wiek ciąży. Co o tym myślicie?
Super, ze z malenstwem ok :)
Ja mialam polowkowe w 20+4

Hej dziewczyny, wyjde z krzakow. Od wczoraj uruchomilam bb po baaaardzo długiej przerwie i staram sie zorientowac co u was. Przede wszystkim gratki!!!

Szyjka i mnie sie skracala i mialam nawet 2,2 [emoji33] . Mialam wypoczywac i nie forsowac sie. Lekarz mowil ze zeby zmniejszych napiecie w miednicy pod tylek mozna podkladac poduszke, zeby uniesc biodra. Czy pomoglo? Nie wiem, ale stosowalam sie. Chodzenie po achodach tez nie pomaga. Ogólnie misisz ostroznie. W skrajnych przypadkach zaklada sie na szyjke pierścień albo szwy, ale nie ma co sie denerwowac przy 2,5. Jest na forum.wątek o skracajacej sie szyjce ;) powodzenia.

Korzystajac z okazji poslodze wam dzien Zobacz załącznik 846657Zobacz załącznik 846658Zobacz załącznik 846659
Jaka sliczna, gratulacje ❤️

Hej dziewczyny, wyjde z krzakow. Od wczoraj uruchomilam bb po baaaardzo długiej przerwie i staram sie zorientowac co u was. Przede wszystkim gratki!!!

Szyjka i mnie sie skracala i mialam nawet 2,2 [emoji33] . Mialam wypoczywac i nie forsowac sie. Lekarz mowil ze zeby zmniejszych napiecie w miednicy pod tylek mozna podkladac poduszke, zeby uniesc biodra. Czy pomoglo? Nie wiem, ale stosowalam sie. Chodzenie po achodach tez nie pomaga. Ogólnie misisz ostroznie. W skrajnych przypadkach zaklada sie na szyjke pierścień albo szwy, ale nie ma co sie denerwowac przy 2,5. Jest na forum.wątek o skracajacej sie szyjce ;) powodzenia.

Korzystajac z okazji poslodze wam dzien Zobacz załącznik 846657Zobacz załącznik 846658Zobacz załącznik 846659
Witaj :-)) opowiadaj jak u Was :-)) Żywia jest przepiękna!! :-*

A jakiej wielkości pościel kupowałyście? Na allegro są 120×90 i 100×135. I kiedy najlepiej zacząć ją używać? I czy do wózka też potrzeba pościel i prześcieradło?

reklama
A jakiej wielkości pościel kupowałyście? Na allegro są 120×90 i 100×135. I kiedy najlepiej zacząć ją używać? I czy do wózka też potrzeba pościel i prześcieradło?
Pościel mam 120x90 a do wózka kupiłam komplet minky. I nie mam prześcieradła do wózka bo nawet nie wiem czy coś takiego jest ale pieluszke cbyba podłoże

Do góry