reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
taaak, jeszcze tylko w środę mam wizytę u swojej ginki, żeby kartę ciąży założyć, wiec nie wiem, czy będzie mi chciała zrobić USG, czy nie ;-) A maleństwo ma już 1,9 cm, dr M był baaardzo zadowolony, powiedział,że czasem się zdarza,że mu się cos w USG nie podoba i potem coś jest nie tak, a tu mu się bardzo podoba :-) także w Gyn będę na prenatalnych dopiero!

Martka super ze sie tu przeniosłas :tak: nareszcie uwierzylas w swoje szczescie :-) a czestym usg sie nie przejmuj, ja od 8tc do 15 mialam je tez cotydzien, planowane plus te wywolane moja panika :szok: bedziesz miec niezly album :tak:

Martka :-) no nareszcie!

Misia fajnie że możecie sobie tak podróżować, ja mogę tylko pozazdrościć ... ostatnio byliśmy w 2008 na weekend w Rzymie, a tak to nie mamy czasu, a raczej mój eMek nie ma, już sam przyjazd do PL dla niego to jak urlop

ja dalej w dwupaku i raczej dziś już nic z tego nie będzie chociaż spacer i schody już zaliczone:tak:
trzcinka i miliaa już odpadły... gotadora też raczej już szans nie ma... jutro mój własny termin:-D no cóż zobaczymy...

19 maj - gotadora
20 maj - ja
22 maj – Pingwinek, agapl
24 maj - Madzialenak
26 maj - Misia

Martka - witaj i zaraz sie dopisuje do naszej listy porodowej :)

Misia - zazdroszcze planow wakacyjnych, ja teraz to pewnie tylko Polska zeby sie dziadki wnuczka nacieszyli. Bylam na jednej i drugiej wyspie i polecam. Choc Lanzarote chyba bardziej przypadla mi do gustu i na pewno nie jest taka wietrzna. Wiecej tez do ogladania, a ze wyspa malutka mozna wynajac auto i wszystko sobie pozwiedzac.

Dorex - moze ty donosisz do 29 maja i urodzisz w moje urodziny ???:-D

Wlasnie zrobilam liste rzeczy do szpitala, wypisalam z forum Polek w UK. Wiem, ze pewnie troche inne realia niz w Polsce, ale jak chcecie moge wrzucic, moze komus sie przyda.

reklama
Trzcinka - wrzuć. Może coś podpowiesz.
My mamy dziadków u siebie w mieście, więc nawet nie mamy gdzie jeździć. Z racji firm, nauczyliśmy się, że musimy wyjechać daleko, bo w Polsce ludzie nie mają skrupułów i atakują na urlopie, a my też się uginamy i zdalnie pracujemy.
Gotadora - następna niedziela jest moja! :-)

Do góry