reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mamusie na ostatnich nogach :-) jak sie czujecie?

My na dzialeczce siedzimy , korzystamy z pieknej pogody.
wszystkie zakuposzki maluszkowe (oprocz wozka) mamy zrobione , huuuurrraaaa! Dzis jak wrocimy do domku bedziemy ukladac te wszystkie rzeczy. Mężuś chce zlozyc dzis lozeczko, zeby zobaczyc jak bedzie wygladalo , wiec moze zrobie zdj to wam pokaze.

aaa i NIE MAMY CUKRZYCY !!! Huuurrraa!!

Ostatnia edycja:
reklama
Sznurki - super!
My dziś rezerwowaliśmy wakacje zimowe i wpisaliśmy, że Mała urodzi się 5 lipca.
biggrin.gif
Ja niby mam mieć cesarkę 5 lipca, ale muszę umówić się na inny dzień, bo okazało się, że wtedy urodził się nasz upierdliwy sąsiad... Może urodzona 4 lipca?

Tak sobie pomyslałam, że jak pojedziemy tam na wycieczkę, to powiemy, że to z okazji jej urodzin :-)

Mój A. marzy o tym, zeby sę dreamlinerem przelecieć :-)

Z ostatniego USG ja też mam termin na 4 lipca (przesunięty z połowy lipca) więc jakby co - wirtualnie możemy się wspierać Misia :-)
Gdzie się wybieracie zimą?
Ja się zastanawiam czy nam się uda na narty wyskoczyć? Zobaczymy.

Sznurki - gratulacje - życie bez cukrzycy ciążowej na pewno łatwiejsze no i bezpieczniejsze dla Was!

hej dziewczyny :-)
Misia dziewczyny urodzone pod znakiem raka są super, jak moja obecna przyjacióła i kilka wczesniejszych.

Sznurki gratuluje braku cukrzycy .. ja to badanie za jakies 4 tygi robie, podobne b. niesmaczne jest??:baffled:

Milej slonecznej niedzieli mamusie :tak::tak::tak:

Marcysiowa! Ekstra, że się udało!
Coleta - my mamy zamiar polecieć na Fuerteventura w lutym na dwa tygodnie. Ewentualnie na Lanzarote, bo chcemy lecieć ze znajomymi, którzy maja synka w Gosi wieku i oni latem będą na Fuercie - więc może jeszcze z nimi pogadamy i zrobimy ukłon w ich stronę. Lidka będzie miała juz 7 miesięcy, więc będzie siedziała - zamierzamy poświęcić jej dwa tygodnie przed moim powrotem do pracy. No a Małgonia kocha wszystko co hiszpańskie - ma chodzić do hiszpańskiego klubu i szkolić język :-) Tzn nam sie najbardziej chce do Peru, ale chyba takiej malutkiej Lidki nie damy rady zostawić z dziadkami na 12 dni.

Witajcie.
Byłam weekend u rodziców w domku i się na placyku opalałam. Słoneczko mnie mocno chwyciło, oczywiście brzuszek zasłonięty. Tego mi brakowało, słoneczka.
Widzę, że jesteśmy w komplecie. Zobaczymy jeszcze kto pierwszy urodzi czy Marcysiowa czy Dorex.

reklama
Witajcie :-) ja tak nieśmiało, przenoszę się na "na drugą stronę in vitro", czyli tą udaną :tak:
Hej Sony! zaczynam kompletować zdjęcia z USG mojego Pingwinka, najbardziej prześwietlone dziecko, co tydzień USG!:-D dobrze,że to nie szkodzi! Tez byłam u rodziców w weekend, w końcu się ujawnić i zrobić mamie prezent na 60-te urodziny, ale się ucieszyli!

Do góry