reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Już nie mogę się doczekać :D ❤ A teraz ciężko mi uwierzyć, że tak cały dzień sobie fika :) tak czekałam na ten moment a teraz ciężko mi uwierzyć ❤
Kochana jak się czujesz ? :)
Powiedz mi Ty raz miałaś echo serduszka ? My właśnie jesteśmy umówione na 2maja :)
A ja czuje sie dobrze, dziekuje. Troche ciezko juz mi chodzic a dopiero sie zacznie 3.trymestr ;p troszke za duzo przytulam hehe.
Mala juz miala echo serduszka dwa razy, puki co wszystko ok. Pewnie przy kolejnej wizycie tez bedzie badane serduszko i bedzie kardiolog, to juz za 2 tyg :) Na ta wizyte dlugo czekam, bo 7,5 tygodnia.
Te fikanie to dopiero poczatek. Na koniec ciazy to juz w ogole bedzie masakra :p Bedzie Cie kopala gdzie popadnie haha a jak sie bedzie rozciagac to az Cie bedzie zatykac :p

reklama
3DA0A6E7-275C-4C2F-A2B8-8C1509254326.jpeg AEDBE7D7-B670-40C8-8982-C0235944AEF8.jpeg
No ja myślałam żeby dziś właśnie zamówić może ż 5 10 15 i hm i może coś z malani ( jak dobrze pamiętam nazwę ) @misis188 polecala:)
Ja polecam z hm i lidla, jak dla mnie dobra jakosc. Z 5 10 15 zamowilam dwa komoleciki jak chyba @walczaca o szczescie wrzucila, ze jest promocja :p Jakos wydaje sie ok ale nie wiem jak bedzie po praniu, dopiero za jakis misiac bede prac i prasowac ;)

Załączniki

• 3DA0A6E7-275C-4C2F-A2B8-8C1509254326.jpeg
    3DA0A6E7-275C-4C2F-A2B8-8C1509254326.jpeg
    478,6 KB · Wyświetleń: 108
  • AEDBE7D7-B670-40C8-8982-C0235944AEF8.jpeg
    AEDBE7D7-B670-40C8-8982-C0235944AEF8.jpeg
    431,1 KB · Wyświetleń: 109
A ja czuje sie dobrze, dziekuje. Troche ciezko juz mi chodzic a dopiero sie zacznie 3.trymestr ;p troszke za duzo przytulam hehe.
Mala juz miala echo serduszka dwa razy, puki co wszystko ok. Pewnie przy kolejnej wizycie tez bedzie badane serduszko i bedzie kardiolog, to juz za 2 tyg :) Na ta wizyte dlugo czekam, bo 7,5 tygodnia.
Te fikanie to dopiero poczatek. Na koniec ciazy to juz w ogole bedzie masakra :p Bedzie Cie kopala gdzie popadnie haha a jak sie bedzie rozciagac to az Cie bedzie zatykac :p
Piękne ciuszki kochana ! ❤ zaraz się za to biorę :)
My właśnie się umówiliśmy na 2maja już się nie mogę doczekać i mam nadzieję , że wszystko będzie dobrze :)

Ja też tyje w ekspresowym tempie:laugh2: muszę trochę odpuścić i więcej się ruszać bo nic z tego nie będzie :laugh2:

A dużo zamawialas tych ciuszkow na 62-68 ? Boję się że przegne:laugh2:

A jakieś kocyki ? Myślałam o jakimś babmbusowym ? Ktoś chyba coś wspominal..chyba @Ropuszka666

Żeby mój się tak interesował:( wiecie co .. czasem myślę, że odkąd jestem w ciąży to mało Go interesuję..wiem , że ma dużo pracy i w ogóle ale no przecież razem walczyliśmy o dzidzie .. trochę jeszcze zakrętów po pozytywnej becie było ale czas się cieszyć kupować ubranka A tu ani me ani be.. dlatego sama dziś siądę i zamówię ciuchy chociaż chciałabym żeby się zainteresował.. dziś mu też mówię, że zapisałam się do fryzjera na środę i chyba na paznokcie się umowie ( mamy 21kwietnia wesele) to tylko no dobrze ....masakra :(
Ja mam kochana podobne odczucia co do mojego m ale tlumacze sobie, ze moze on boi sie jeszcze cieszyc po tym co przeszlismy. Ja tez prawie wszystko sama zamawiam, tylko te drozsze wydatki typu monitor oddechu konsultuje z reszta jestem sama. Pokazuje mu tylko ewentualnie kolory do wyboru i pytam czy ladne. W sumie to szukanie tych pierdulek zajmuje mi duzo czasu i jakby m mial ze mna siedziec to musialby zmienic prace na pol etatu :p
Ja mam problem z seksem. M bym chcial ale ja sie boje i nie mam ochoty. Przez to troche sie odsunelismy od siebie.
A Ty w ogole jak sie czujesz?

Ja mam kochana podobne odczucia co do mojego m ale tlumacze sobie, ze moze on boi sie jeszcze cieszyc po tym co przeszlismy. Ja tez prawie wszystko sama zamawiam, tylko te drozsze wydatki typu monitor oddechu konsultuje z reszta jestem sama. Pokazuje mu tylko ewentualnie kolory do wyboru i pytam czy ladne. W sumie to szukanie tych pierdulek zajmuje mi duzo czasu i jakby m mial ze mna siedziec to musialby zmienic prace na pol etatu :p
Ja mam problem z seksem. M bym chcial ale ja sie boje i nie mam ochoty. Przez to troche sie odsunelismy od siebie.
A Ty w ogole jak sie czujesz?
My ostatnio jak wracaliśmy z połówkowych to mówię , że może coś kupimy małej i tak po każdej wizycie coś A on jakieś pierdoly mi gada i musiałam powiedzieć że ja muszę kupic ze dwie bluzki bo w nic się nie mieszcze i zaciagnelam Go na dział dziecięcy to jakoś nie był zaangazowany.. przykro mi było :( I teraz tez mam łzy w oczach..
Ciekawe kiedy zaproponuje oglądanie wózków bo już o niczym mu nie mówię . .
A jeżeli chodzi o seks to jakoś oboje nie rozmawiamy o tym.. miesiąc temu było ale bolało mnie i za bardzo byłam skrępowana więc odpuściłam temat on też nic nie mówi...

Czuje się dobrze , dziękuję:* cieszę się z ładnej pogody , że będę mogła teraz więcej pochodzić bo jak zimno było to się nie chciało :)

Piękne ciuszki kochana ! ❤ zaraz się za to biorę :)
My właśnie się umówiliśmy na 2maja już się nie mogę doczekać i mam nadzieję , że wszystko będzie dobrze :)

Ja też tyje w ekspresowym tempie:laugh2: muszę trochę odpuścić i więcej się ruszać bo nic z tego nie będzie :laugh2:

A dużo zamawialas tych ciuszkow na 62-68 ? Boję się że przegne:laugh2:

A jakieś kocyki ? Myślałam o jakimś babmbusowym ? Ktoś chyba coś wspominal..chyba @Ropuszka666
Ja kupilam jeszcze kilka body na dlugi i krotki rekaw i ze 4 pary spodni ale ja dostalam duuuzo ubran po moich bratanicach i samych bodziakow na krotki i dlugi rekaw mam ok 30szt na rozmiar 62/68. Musze jeszcze dokupic tylko na maly rozmiar ze 2szt bodziakow zapinanych kopertowo, bo mam malo.
Kup tez troche pajacy do spania, napewno sie przydadza :)
Ja zamawiam tkany kocyk bawelniany lub bambusowy, nie wiem jeszcze :p @Ropuszka666 ma piekny rozowy (widzialam na insta :p) Myslalam tez o minky, bo dobrze sie sprawdza jako becik i mysle, ze jako kolderka do wozka czy kocyk do lezenia tez bedzie ok.

No właśnie myślałam o tych pajacykach i nie wiedziałam co robić ale napewno zamówię hak teraz mi podpowiedzialas :)

Minky też chce zamówić bo bardzo mi się podobają :) I kocyk ❤

Ale jak tak siedzę i myślę ile tego to nie wiem od czego zacząć :laugh2:

Zaraz odpalam komputer i zamawiamy ❤

reklama
Do góry