reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Już nie mogę się doczekać :D ❤ A teraz ciężko mi uwierzyć, że tak cały dzień sobie fika :) tak czekałam na ten moment a teraz ciężko mi uwierzyć ❤
Kochana jak się czujesz ? :)
Powiedz mi Ty raz miałaś echo serduszka ? My właśnie jesteśmy umówione na 2maja :)
A ja czuje sie dobrze, dziekuje. Troche ciezko juz mi chodzic a dopiero sie zacznie 3.trymestr ;p troszke za duzo przytulam hehe.
Mala juz miala echo serduszka dwa razy, puki co wszystko ok. Pewnie przy kolejnej wizycie tez bedzie badane serduszko i bedzie kardiolog, to juz za 2 tyg :) Na ta wizyte dlugo czekam, bo 7,5 tygodnia.
Te fikanie to dopiero poczatek. Na koniec ciazy to juz w ogole bedzie masakra :p Bedzie Cie kopala gdzie popadnie haha a jak sie bedzie rozciagac to az Cie bedzie zatykac :p

reklama
3DA0A6E7-275C-4C2F-A2B8-8C1509254326.jpeg AEDBE7D7-B670-40C8-8982-C0235944AEF8.jpeg
No ja myślałam żeby dziś właśnie zamówić może ż 5 10 15 i hm i może coś z malani ( jak dobrze pamiętam nazwę ) @misis188 polecala:)
Ja polecam z hm i lidla, jak dla mnie dobra jakosc. Z 5 10 15 zamowilam dwa komoleciki jak chyba @walczaca o szczescie wrzucila, ze jest promocja :p Jakos wydaje sie ok ale nie wiem jak bedzie po praniu, dopiero za jakis misiac bede prac i prasowac ;)

Załączniki

• 3DA0A6E7-275C-4C2F-A2B8-8C1509254326.jpeg
    3DA0A6E7-275C-4C2F-A2B8-8C1509254326.jpeg
    478,6 KB · Wyświetleń: 112
  • AEDBE7D7-B670-40C8-8982-C0235944AEF8.jpeg
    AEDBE7D7-B670-40C8-8982-C0235944AEF8.jpeg
    431,1 KB · Wyświetleń: 113
A ja czuje sie dobrze, dziekuje. Troche ciezko juz mi chodzic a dopiero sie zacznie 3.trymestr ;p troszke za duzo przytulam hehe.
Mala juz miala echo serduszka dwa razy, puki co wszystko ok. Pewnie przy kolejnej wizycie tez bedzie badane serduszko i bedzie kardiolog, to juz za 2 tyg :) Na ta wizyte dlugo czekam, bo 7,5 tygodnia.
Te fikanie to dopiero poczatek. Na koniec ciazy to juz w ogole bedzie masakra :p Bedzie Cie kopala gdzie popadnie haha a jak sie bedzie rozciagac to az Cie bedzie zatykac :p
Piękne ciuszki kochana ! ❤ zaraz się za to biorę :)
My właśnie się umówiliśmy na 2maja już się nie mogę doczekać i mam nadzieję , że wszystko będzie dobrze :)

Ja też tyje w ekspresowym tempie:laugh2: muszę trochę odpuścić i więcej się ruszać bo nic z tego nie będzie :laugh2:

A dużo zamawialas tych ciuszkow na 62-68 ? Boję się że przegne:laugh2:

A jakieś kocyki ? Myślałam o jakimś babmbusowym ? Ktoś chyba coś wspominal..chyba @Ropuszka666

Żeby mój się tak interesował:( wiecie co .. czasem myślę, że odkąd jestem w ciąży to mało Go interesuję..wiem , że ma dużo pracy i w ogóle ale no przecież razem walczyliśmy o dzidzie .. trochę jeszcze zakrętów po pozytywnej becie było ale czas się cieszyć kupować ubranka A tu ani me ani be.. dlatego sama dziś siądę i zamówię ciuchy chociaż chciałabym żeby się zainteresował.. dziś mu też mówię, że zapisałam się do fryzjera na środę i chyba na paznokcie się umowie ( mamy 21kwietnia wesele) to tylko no dobrze ....masakra :(
Ja mam kochana podobne odczucia co do mojego m ale tlumacze sobie, ze moze on boi sie jeszcze cieszyc po tym co przeszlismy. Ja tez prawie wszystko sama zamawiam, tylko te drozsze wydatki typu monitor oddechu konsultuje z reszta jestem sama. Pokazuje mu tylko ewentualnie kolory do wyboru i pytam czy ladne. W sumie to szukanie tych pierdulek zajmuje mi duzo czasu i jakby m mial ze mna siedziec to musialby zmienic prace na pol etatu :p
Ja mam problem z seksem. M bym chcial ale ja sie boje i nie mam ochoty. Przez to troche sie odsunelismy od siebie.
A Ty w ogole jak sie czujesz?

Ja mam kochana podobne odczucia co do mojego m ale tlumacze sobie, ze moze on boi sie jeszcze cieszyc po tym co przeszlismy. Ja tez prawie wszystko sama zamawiam, tylko te drozsze wydatki typu monitor oddechu konsultuje z reszta jestem sama. Pokazuje mu tylko ewentualnie kolory do wyboru i pytam czy ladne. W sumie to szukanie tych pierdulek zajmuje mi duzo czasu i jakby m mial ze mna siedziec to musialby zmienic prace na pol etatu :p
Ja mam problem z seksem. M bym chcial ale ja sie boje i nie mam ochoty. Przez to troche sie odsunelismy od siebie.
A Ty w ogole jak sie czujesz?
My ostatnio jak wracaliśmy z połówkowych to mówię , że może coś kupimy małej i tak po każdej wizycie coś A on jakieś pierdoly mi gada i musiałam powiedzieć że ja muszę kupic ze dwie bluzki bo w nic się nie mieszcze i zaciagnelam Go na dział dziecięcy to jakoś nie był zaangazowany.. przykro mi było :( I teraz tez mam łzy w oczach..
Ciekawe kiedy zaproponuje oglądanie wózków bo już o niczym mu nie mówię . .
A jeżeli chodzi o seks to jakoś oboje nie rozmawiamy o tym.. miesiąc temu było ale bolało mnie i za bardzo byłam skrępowana więc odpuściłam temat on też nic nie mówi...

Czuje się dobrze , dziękuję:* cieszę się z ładnej pogody , że będę mogła teraz więcej pochodzić bo jak zimno było to się nie chciało :)

Piękne ciuszki kochana ! ❤ zaraz się za to biorę :)
My właśnie się umówiliśmy na 2maja już się nie mogę doczekać i mam nadzieję , że wszystko będzie dobrze :)

Ja też tyje w ekspresowym tempie:laugh2: muszę trochę odpuścić i więcej się ruszać bo nic z tego nie będzie :laugh2:

A dużo zamawialas tych ciuszkow na 62-68 ? Boję się że przegne:laugh2:

A jakieś kocyki ? Myślałam o jakimś babmbusowym ? Ktoś chyba coś wspominal..chyba @Ropuszka666
Ja kupilam jeszcze kilka body na dlugi i krotki rekaw i ze 4 pary spodni ale ja dostalam duuuzo ubran po moich bratanicach i samych bodziakow na krotki i dlugi rekaw mam ok 30szt na rozmiar 62/68. Musze jeszcze dokupic tylko na maly rozmiar ze 2szt bodziakow zapinanych kopertowo, bo mam malo.
Kup tez troche pajacy do spania, napewno sie przydadza :)
Ja zamawiam tkany kocyk bawelniany lub bambusowy, nie wiem jeszcze :p @Ropuszka666 ma piekny rozowy (widzialam na insta :p) Myslalam tez o minky, bo dobrze sie sprawdza jako becik i mysle, ze jako kolderka do wozka czy kocyk do lezenia tez bedzie ok.

No właśnie myślałam o tych pajacykach i nie wiedziałam co robić ale napewno zamówię hak teraz mi podpowiedzialas :)

Minky też chce zamówić bo bardzo mi się podobają :) I kocyk ❤

Ale jak tak siedzę i myślę ile tego to nie wiem od czego zacząć :laugh2:

Zaraz odpalam komputer i zamawiamy ❤

reklama
Do góry