reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

My ostatnio jak wracaliśmy z połówkowych to mówię , że może coś kupimy małej i tak po każdej wizycie coś A on jakieś pierdoly mi gada i musiałam powiedzieć że ja muszę kupic ze dwie bluzki bo w nic się nie mieszcze i zaciagnelam Go na dział dziecięcy to jakoś nie był zaangazowany.. przykro mi było :( I teraz tez mam łzy w oczach..
Ciekawe kiedy zaproponuje oglądanie wózków bo już o niczym mu nie mówię . .
A jeżeli chodzi o seks to jakoś oboje nie rozmawiamy o tym.. miesiąc temu było ale bolało mnie i za bardzo byłam skrępowana więc odpuściłam temat on też nic nie mówi...

Czuje się dobrze , dziękuję:* cieszę się z ładnej pogody , że będę mogła teraz więcej pochodzić bo jak zimno było to się nie chciało :)
Niektorzy faceci chyba inaczej podchodza do zakupow, moj ma tak samo, tlumacze tez sobie, ze moze wolalby cos dla chlopca wybierac.. Jak pokazalam mu te tiulowe spódniczki to powiedzial, ze sa obrzydliwe :p. Powiem Ci szczerze, ze ja przestalam juz na to zwracac uwage i moze troche go rozumiem, ze nie ekscytuje sie jak ja rozowymi sukienkami ;).
Za wozkiem to juz sie mozecie rozgladac, bo czas szybko leci a jak chcecie nowy to dziewczyny pisaly, ze kilka tygodni sie czeka. Mam nadzieje, ze Twoj M bedzie troche bardziej troskliwy i sam zaproponuje wyprawe po wozek :*
U mnie seks tez srednio co miesiac :p Ja to czuje, ze wlasnie przez to u nas czesto dochodzi do spiec.
Po porodzie wszystko wroci do normy, mam nadzieje hehe

reklama
Niektorzy faceci chyba inaczej podchodza do zakupow, moj ma tak samo, tlumacze tez sobie, ze moze wolalby cos dla chlopca wybierac.. Jak pokazalam mu te tiulowe spódniczki to powiedzial, ze sa obrzydliwe :p. Powiem Ci szczerze, ze ja przestalam juz na to zwracac uwage i moze troche go rozumiem, ze nie ekscytuje sie jak ja rozowymi sukienkami ;).
Za wozkiem to juz sie mozecie rozgladac, bo czas szybko leci a jak chcecie nowy to dziewczyny pisaly, ze kilka tygodni sie czeka. Mam nadzieje, ze Twoj M bedzie troche bardziej troskliwy i sam zaproponuje wyprawe po wozek :*
U mnie seks tez srednio co miesiac :p Ja to czuje, ze wlasnie przez to u nas czesto dochodzi do spiec.
Po porodzie wszystko wroci do normy, mam nadzieje hehe
Ja już odpuszczam i czekam aż sam powie.. zaraz będzie maj i tak się mówi ale to leci :(

Ja to jestem ogólnie podła baba i jak będę miała koszyczek pełny to będę czekała aż wróci z pracy i zobaczy co tam sobie robię na komputerze :cool2:

No też mam nadzieję, że u nas to nie zaniknie już na amen ..wazne, że się nie ciokają gdzieś na boku:laugh2::laugh2::laugh2:

No właśnie myślałam o tych pajacykach i nie wiedziałam co robić ale napewno zamówię hak teraz mi podpowiedzialas :)

Minky też chce zamówić bo bardzo mi się podobają :) I kocyk ❤

Ale jak tak siedzę i myślę ile tego to nie wiem od czego zacząć :laugh2:

Zaraz odpalam komputer i zamawiamy ❤
Zrob sobie koniecznie liste i odchaczaj co masz. Ja na koniec zostawiam apteke ale to juz blizej terminu zamowie. Pajacyki sie przydadza na noc, jak dla mnie byly bardzo wygodne do przewijania. Zamow sobie ze dwa i zobaczysz czy Ci sie sprawdza. Zawsze mozesz pozniej zamowic nawet przez neta, 3 dni i masz w domu.
Minky sa ladne tylko wez i sie zdecyduj na jakis kolor czy wzor jak tego jest setki :p
Czekam na fotki z Twoich zamowien :)

Ja już odpuszczam i czekam aż sam powie.. zaraz będzie maj i tak się mówi ale to leci :(

Ja to jestem ogólnie podła baba i jak będę miała koszyczek pełny to będę czekała aż wróci z pracy i zobaczy co tam sobie robię na komputerze :cool2:

No też mam nadzieję, że u nas to nie zaniknie już na amen ..wazne, że się nie ciokają gdzieś na boku:laugh2::laugh2::laugh2:
Zapelnij koszyk i mu pokaz czy sie podoba ;)
No jaja bym urwala za ciokanie na boku :p hehe Na szczescie ufam mu na 100% i wiem, ze cierpliwie poczeka na swoja szparke :p

Żeby mój się tak interesował:( wiecie co .. czasem myślę, że odkąd jestem w ciąży to mało Go interesuję..wiem , że ma dużo pracy i w ogóle ale no przecież razem walczyliśmy o dzidzie .. trochę jeszcze zakrętów po pozytywnej becie było ale czas się cieszyć kupować ubranka A tu ani me ani be.. dlatego sama dziś siądę i zamówię ciuchy chociaż chciałabym żeby się zainteresował.. dziś mu też mówię, że zapisałam się do fryzjera na środę i chyba na paznokcie się umowie ( mamy 21kwietnia wesele) to tylko no dobrze ....masakra :(
Kochana zaangazuj go bardziej :-) wybierz ubranka a z zamówieniem.poczekaj na niego,zobaczysz że się nakreci.
Mój M jest bardzo ostrożny,ale cały czas powtarza że dlatego że boi sie że to za wcześnie. Jednak każdy drobiazg dla Dziewczyn sprawia mu mega radość.:-) w sobotę uczył się składać wózka :-) to dopiero było wyzwanie [emoji14]

Piękne ciuszki kochana ! [emoji173] zaraz się za to biorę :)
My właśnie się umówiliśmy na 2maja już się nie mogę doczekać i mam nadzieję , że wszystko będzie dobrze :)

Ja też tyje w ekspresowym tempie:laugh2: muszę trochę odpuścić i więcej się ruszać bo nic z tego nie będzie :laugh2:

A dużo zamawialas tych ciuszkow na 62-68 ? Boję się że przegne:laugh2:

A jakieś kocyki ? Myślałam o jakimś babmbusowym ? Ktoś chyba coś wspominal..chyba @Ropuszka666
Zobacz jakie ładne i wydaje mi się że na lato będą super,bo powinny być dość przewiewne :-) ja zamawiam bo się zakochałam :-)
Link do: Otulacz-100% BAMBUS - Effik baletnica

reklama
Ja mam kochana podobne odczucia co do mojego m ale tlumacze sobie, ze moze on boi sie jeszcze cieszyc po tym co przeszlismy. Ja tez prawie wszystko sama zamawiam, tylko te drozsze wydatki typu monitor oddechu konsultuje z reszta jestem sama. Pokazuje mu tylko ewentualnie kolory do wyboru i pytam czy ladne. W sumie to szukanie tych pierdulek zajmuje mi duzo czasu i jakby m mial ze mna siedziec to musialby zmienic prace na pol etatu [emoji14]
Ja mam problem z seksem. M bym chcial ale ja sie boje i nie mam ochoty. Przez to troche sie odsunelismy od siebie.
A Ty w ogole jak sie czujesz?
A u nas ja bym chciała a mój m sie boi [emoji14] każdy z nas zupełnie inaczej przeżywa całą tą sytuację, zarówno ciążę jak i całe leczenie ;-)

Do góry