hope322
Fanka BB :)
Niektorzy faceci chyba inaczej podchodza do zakupow, moj ma tak samo, tlumacze tez sobie, ze moze wolalby cos dla chlopca wybierac.. Jak pokazalam mu te tiulowe spódniczki to powiedzial, ze sa obrzydliwe . Powiem Ci szczerze, ze ja przestalam juz na to zwracac uwage i moze troche go rozumiem, ze nie ekscytuje sie jak ja rozowymi sukienkami .My ostatnio jak wracaliśmy z połówkowych to mówię , że może coś kupimy małej i tak po każdej wizycie coś A on jakieś pierdoly mi gada i musiałam powiedzieć że ja muszę kupic ze dwie bluzki bo w nic się nie mieszcze i zaciagnelam Go na dział dziecięcy to jakoś nie był zaangazowany.. przykro mi było I teraz tez mam łzy w oczach..
Ciekawe kiedy zaproponuje oglądanie wózków bo już o niczym mu nie mówię . .
A jeżeli chodzi o seks to jakoś oboje nie rozmawiamy o tym.. miesiąc temu było ale bolało mnie i za bardzo byłam skrępowana więc odpuściłam temat on też nic nie mówi...
Czuje się dobrze , dziękuję:* cieszę się z ładnej pogody , że będę mogła teraz więcej pochodzić bo jak zimno było to się nie chciało
Za wozkiem to juz sie mozecie rozgladac, bo czas szybko leci a jak chcecie nowy to dziewczyny pisaly, ze kilka tygodni sie czeka. Mam nadzieje, ze Twoj M bedzie troche bardziej troskliwy i sam zaproponuje wyprawe po wozek :*
U mnie seks tez srednio co miesiac Ja to czuje, ze wlasnie przez to u nas czesto dochodzi do spiec.
Po porodzie wszystko wroci do normy, mam nadzieje hehe