reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Pingwinek równe 39 tc to jest 22 maja i tak cię wpisuję:-D akurat mam wtedy wizytę u doktorka to może on coś podziała:-D

17 maj - mąż, trzcinka
18 maj - miliaa
19 maj - gotadora
20 maj - ja
22 maj - Pingwinek
24 maj - Madzialenak
26 maj - Misia

Sony jak szukasz z huśtawką to ten ciekawie wygląda i cena dość przystępna:tak:
BRIGHT STARTS HUŚTAWKA KACZUSZKA DO 11 KG + GRATIS (3223787822) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
albo ten
http://allegro.pl/fisher-price-hustawka-kolyska-lezaczek-wyprzedaz-i3242115902.html

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc Dziewczyny,

DOrex, co u Ciebie??? Jakies zmiany??? ;-) Pragne sie przypomniec. :-)Obstawialam na 22 a brak mnie na liscie ;-)

Miliaa, super,ze sie lozysko podnioslo.A jak miednica???

Madzialenak, a Ty jak sie czujesz??? Ciagle bol doskwiera???

Gotadora, filmik malej artystki Emilki znam juz z naszego poprzedniego forum.:-) Jest niesamowity.:-)

Milego dnia KObietki!!!!

jestem jestem:-D
chyba dziś nie urodzę.... u mnie od rana dość pogodnie tylko wiaterek jest więc z tą burzą co ma pomóc też jakoś nie bardzo:confused:

dzisiejsza aktualizacja

18 maj - miliaa
19 maj - gotadora
20 maj - ja
22 maj – Pingwinek, agapl
24 maj - Madzialenak
26 maj - Misia

Agapl dziękuję, na razie nic nie boli. W końcu się wyspałam bo 2 poprzednie noce tylko po 4 godzinki + wstawanie do toalety 2-3 razy. Myślę że wczoraj trochę przesadziłam i stąd ten ból, sporo jeździłam samochodem i to miastem czyli co chwila sprzęgło, zmiana biegów, hamulec :-( Później w domu sprzątałam, wyczyściłam 4 witryny meblowe, schylałam się i niestety taki efekt.

a ja już od jakiegoś półtora tygodnia budzę się gdzieś 5-6 rano, zasypiam koło północy, ciężko mi się śpi, na razie używam poduszek które mam, zawsze jakąś wpycham pod brzuch, na lewym boku gorzej mi się leży, jakby dzieciątko uciskało te z prawej wtedy na lewą i nie daje rady długo tak wytrzymać. Dziewczyny te co mają poduszki ciążowe do spania - czy jest wielka różnica między zwykła poduchą włożoną pod brzuch? warto to kupić?

Madzialenak mi również dłuższa jazda sprawia problem, ale M zamierza kupić jednak drugi autek, więc chyba za miesiąc zobaczę jak będzie mi się jeździć z automatem :-)

gotadora ja mojej poduchy pod brzuch nie pchałam (za to teraz pcham bo brzuszek już duży:-D) mi była potrzebna żeby plecy odciążyć i podeprzeć...
miałam z nią takie fazy np 3 tygodnie spałam z nią jak dziecko a potem była beee i tylko mnie gniotła i przeszkadzała... teraz znów wróciła do łask i dobrze się sprawdza;-)

reklama
Witam Was moje drogie ciężaróweczki, dawno się nie udzielałam na forum, jakoś ostatnio częściej zaglądam do dziewczyn "kto po in vitro":) Ale już nadrabiam:)))
Te, które udzielają się tu i tu wiedzą co u mnie;)

Otóż to już 10tc:) maluszek mierzył już prawie 3 cm, wiec teraz pewni ponad 3 cm bo wizyta była we wtorek:) Cudownie zagrał nam rytmem swojego serduszka no i pomachał nóżkami i rączkami do mamusi i tatusia:)

Apetyt mam nie z tej ziemi, przytyłam 3 kilo, brzuszek mam, ale to tłuszczyk:) bo chyba nie możliwe, żeby się już uwidaczniał w tak wczesnym etapie, wiem każdy ma inna sylwetkę ja zawsze miałam skłonności do powiększającego się brzuszka. Po jedzeniu zawsze wyglądałam jak ciężarówka ) taki mój urok, jestem dośc szczupła tylko zawsze ta oponka i boczusie:) ale teraz to on już tak na stałe, ale to może kwestia 3 kg które zjadłam;)i przerodziły się w tłuszczyk:)

Dorex widzę ze ty już prawie prawie i będziesz tulić maleństwo:)&&&& za lekki poród:)

Do góry