reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Mnie położne mówiły w szpitalu, że na porodówkę przenosza łożka z ginekologii przed pełnia i przed Wielkanocą (mycie okien).
Dorex - a jaką nagrodę dostanę, jak trafisz w ten 26 :-) ?

reklama
Misia no właśnie, nagroda być musi.... jakieś propozycje???

Sony jak ta burza zadziała to cię normalnie ozłocę:-)

coleta chrześnica jest pocieszna:-D

Miliaa ale super wieści :tak:, widzisz mówiłyśmy Ci, że łożysko się podniesie i tak też się stało :-) Marcelek już spory jest, ciekawe jak mój Sebastian, pewnie ma podobną wagę bo ostatnio miał prawie 0,5 kg tak jak Twój :-) Dzisiaj teściowa mi naopowiadała jak to ona rodziła, że ją nacinali a i tak popękała i krocze się słabo goiło itd. ajjjjjjjj zaczynam się bać, jej chłopaki miały 3700 (szwagier) i 4150 (mój mąż).

Dorex ja stawiam na 24 maja za tydzień :-)

Coleta gratuluję cudownych wieści, witaminki pobierzesz i morfologia wróci do normy.

Gotadora widziałam ten filmik ale z przyjemnością obejrzałam jeszcze raz. Mała jest rozbrajająca :tak: i ma niezłe poczucie rytmu.

Ostatnia edycja:
gotadora widzisz jak to jest, nawet czytanie ze zrozumieniem ostatnio jest problemem:zawstydzona/y::-D (ciekawe czy to objaw przedporodowy):-D

lista się wydłuża, chociaż jutro skreślimy jedną pozycję:tak:

17 maj - mąż, trzcinka
18 maj - miliaa
19 maj - gotadora
20 maj - ja
24 maj - Madzialenak
26 maj - Misia

na razie mi dobrze życzycie tylko Misia po terminie mi wróży;-)

Oj Dorex - ale to będzie 26.05 o 00:05 - wróżę Ci piękny prezent na Dzień Matki!!!

A ja nie mam cukrzycy, a ja nie mam cukrzycy!\

Morfologia też nieźle :-) Troche mi się przytyło, ale najważniejsze, że Mała rośnie, mi nic nie wypada, a z wagą będę walczyć potem. A. nie chciał mi nawet wagi naprawiać, co bym nie zaszkodziła Lidce zmianą diety. Na szczęście jestem dużo młodsza :-)

reklama
Amnie dzisiaj cos chwilami mocno kluje w okolicach pepka, wzielam dodatkowy magnez i leze, ale cos sie martwie:( czy ktos tak mial? Moze to mala sie przekreca, bo nie wiem czy to moze byc skurcz, ale mam nadzieje, ze nie . Juz dawno nie czulam takiego niepokoju.

Do góry