reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

@Ropuszka666 @czarnu1a mam do Was pytanie oraz do innych dziewczyn, które się zmagałay lub zmagają z cukrzyca czy Wy tez tracilyscie na wadze? Mi waga poleciała o 2 kg. Zaznaczę od razu, ze siusiam na paski nie mam ketonu w moczu ani cukru. Głodna tez nie chodzę. Chleb odstawiłam praktycznie (jem kromkę lub 2 dziennie), nawet własnej roboty mi cukier podwyższa. Głodna nie chodzę ale waga leci. Narazie czekam na odpowiedz od lekarza i nie wiem co powie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak kochana ja może nie traciłam ale mało tyłam przez całą ciąże 10kg na plusie.Dieta robi swoje jesz inaczej mniejsze posiłki częściej.Ja przy cukrzycy to bardzo mało przytyłam a po ciąży jeszcze bardziej schudłam

reklama
Co prawda jeszcze nie urodziłam, ale dla mnie zdecydowanie zbędny jest baldachim, falbana maskująca, cerata na materac, aż tyle pieluch tetrowych też chyba nie. Chyba, że ktoś tylko takie chce zakładać. Ubranka kupowałam na wyczucie, nie trzymałam się kurczowo tych ilości.
Pieluszki tetrowe sie przydaja do karmienia, pod glowke jak dziecko ulewa czy na ramie. Ja mialam malo i pralam non stop. Teraz zaopatrze sie przynajmniej w 15szt. Reszta tak jak piszesz dla mnie tez jest zbedna, chociaz baldachim mnie kusi ale tylko do kolyski:p

Dziewczyny moj niedźwiadek wazy ..... 2040g [emoji51][emoji847] dr mówi,ze wszystkie prawidłowo i @nina wymiar główki na 34 tc ale właśnie powiedział ,ze to całkiem normalne bo główki są większe. Nie mamy tylko 3D [emoji17] bo jakis słabszy sprzęt miał...
Dziś 31 i 0 tc

Piekna waga :) gratulacje kochana❤️

Dziewczyny moj niedźwiadek wazy ..... 2040g [emoji51][emoji847] dr mówi,ze wszystkie prawidłowo i @nina wymiar główki na 34 tc ale właśnie powiedział ,ze to całkiem normalne bo główki są większe. Nie mamy tylko 3D [emoji17] bo jakis słabszy sprzęt miał...
Dziś 31 i 0 tc

No to prawdziwy niedźwiedź się urodzi :)

Tak kochana ja może nie traciłam ale mało tyłam przez całą ciąże 10kg na plusie.Dieta robi swoje jesz inaczej mniejsze posiłki częściej.Ja przy cukrzycy to bardzo mało przytyłam a po ciąży jeszcze bardziej schudłam

Dziękuje za odpowiedz. No ja po tym jak zgubiłam te 2 kg to jestem na plusie 5 kg. Wiec tez tragedii nie ma [emoji4]

Tak ja bardzo chudłam . Gin mowila ze ok a diabetolog ze jem za mało treściwie w sumie wyszłam do porodu 6kg na cała ciaze i po porodzie miałam odrazu -7 kg .Sara przez to ze tak jadłam nie miała wogole tłuszczyku .

Dziękuje za odpowiedz [emoji4]

Dziś 31 i 0 tc

Super, rośnie synek [emoji7] [emoji123]

No siemkaaaa ciotki [emoji173] u nas wszystko super :) malutka rośnie jak na drożdżach i odrazu rozlozyla nogi dla lekarza :D waży 364g [emoji173]
Poniżej stópka do całowania [emoji173] :)
782e6d038d4ac24d9275ff95272d0678.jpg
c40cbe97231fafcaf32b46a2854de46d.jpg

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

No siemkaaaa ciotki [emoji173] u nas wszystko super :) malutka rośnie jak na drożdżach i odrazu rozlozyla nogi dla lekarza :D waży 364g [emoji173]

Gratuluję! Ale cudowne zdjęcie stópki [emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Ale fajnie i dobre zdjęcia dostaliście [emoji4]

Do góry