reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ciuszki z Pinokio niesamowicie się kurczą w suszarce jakby co... dobrze ze Sarcia była malusia to nie musiałam kupować 50 bo z ich 56 po praniu miałam idealne i były to pierwsze ciuszki z których wyrosła . Ale jakościowo super za te pieniądze jak dla mnie .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze ze nie mam suszarki:)

reklama
Mi w ciazy sledzie nie wchodza bo mi sie potem.strasznie odbija i na sama mysl o tym trace na nie ochotę
Mam to samo...ostatnio jak zjadłam dwa dni mi się nimi odbijało [emoji6] za to mam fazę na zupę ogórkowa, trzecia pod rząd ugotowalam i dalej smakuje jakbym pierwszy raz w życiu jadła [emoji4]

Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam to samo...ostatnio jak zjadłam dwa dni mi się nimi odbijało [emoji6] za to mam fazę na zupę ogórkowa, trzecia pod rząd ugotowalam i dalej smakuje jakbym pierwszy raz w życiu jadła [emoji4]

Mniam...zupa ogórkowa:tak:
Tylko że wszystkie kiszonki zeżarłam w dwa tygodnie po becie, a te kupne są fuj. Muszę od mamy słoik wysępić to też se zrobie. Ale mi smaka narobiłaś:biggrin2:

Kozwa ja już wszystkie swoje ogorki zjadlam i ostarnio kupilam z jednej firmy z której lubie bardzo ogorki ake nie zauwazylam i z lubczykiem wzielam a nie lubie go:(

reklama
Kochane czy moge serek sałatkowo-kanapkowy??na opakowaniu nic nie pisze ze z mleka pasteryzowanego:( a poszukam na mlekowicie bo to od nich

Do góry