reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ładna pościel [emoji7] ja nie mogę się zdecydować w jakim klimacie robić pokój :p

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Hihi a ja chyba nie mam jakiegoś klimatu [emoji28] Pierwszy rok na pewno łóżeczko będzie w naszym z mężem pokoju stalo a potem zobaczymy. Ogólnie dziecięcy pokoj jest gotowy i wyremontowany i tylko czeka na lokatora [emoji41]

reklama
No co Ty[emoji6]
Chyba jednak spokojnie dotrwam do kwietnia.. dzis mam ta "biala wode" co mi sie leje przez cala ciaze w kolorze bezu wiec nie wiem co to znaczy ale oznak czopu brak.

A już myślałam, ze rozpakowana jesteś [emoji6] żeby Ciebie w niedziele Wielkanocna nie złapało [emoji12] a może właśnie takiego psikusa Królewna zrobi?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy kobiety w ciąży obowiązuje post? Pytam z ciekawości.
Myślę że wystarczy że będziesz dobrym człowiekiem kanapka z mięsem zostanie Ci wybaczona.
W hiszpani nie ma postu w katolickiej wierzę- Ale w Hiszpani też ksiądz w niedzielę dziękuję Bogu że na ziemi jest Invitro .

Myślę że wystarczy że będziesz dobrym człowiekiem kanapka z mięsem zostanie Ci wybaczona.
W hiszpani nie ma postu w katolickiej wierzę- Ale w Hiszpani też ksiądz w niedzielę dziękuję Bogu że na ziemi jest Invitro .

Hiszpania od lat jest krajem laickim wiec ksieza musza byc dla ludzi, albo koscioly bylyby calkiem puste.
A co do postu - mysle, ze ilosciowy nie obowiazuje, a jakosciowy tak. I nie chodzi o to, ze grzech, bo chcesz to poscisz, a nie chcesz to nie. Ale ciezko mi wytlumaczyc, ze musze zjesc kanapke z szynka, bo jestem w ciazy. To ze musisz jesc co chwile to jest dla mnie argument [emoji4]

Hiszpania od lat jest krajem laickim wiec ksieza musza byc dla ludzi, albo koscioly bylyby calkiem puste.
A co do postu - mysle, ze ilosciowy nie obowiazuje, a jakosciowy tak. I nie chodzi o to, ze grzech, bo chcesz to poscisz, a nie chcesz to nie. Ale ciezko mi wytlumaczyc, ze musze zjesc kanapke z szynka, bo jestem w ciazy. To ze musisz jesc co chwile to jest dla mnie argument [emoji4]

Ksiądz powinien być dla ludzi tak mi się wydaje ;)A czy post czy nie post to grzech ....
In vitro dla wielu to grzech .
Ja nie poszcze i nie uważam invitro za grzech Ale to ja :)

reklama
Ksiądz powinien być dla ludzi tak mi się wydaje ;)A czy post czy nie post to grzech ....
In vitro dla wielu to grzech .
Ja nie poszcze i nie uważam invitro za grzech Ale to ja :)

Ja poszcze, bo tak mnie w domu nauczyli. Ale moj M nie i jest mi to totalnie obojetne. I tez mam nadzieje, ze moj Bog (pisze moj, bo mam nadzieje, ze moj i pisowo-rydzykowy to nie ten sam) tez nie potepia in vitro.

Do góry