reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ładna pościel [emoji7] ja nie mogę się zdecydować w jakim klimacie robić pokój :p

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Hihi a ja chyba nie mam jakiegoś klimatu [emoji28] Pierwszy rok na pewno łóżeczko będzie w naszym z mężem pokoju stalo a potem zobaczymy. Ogólnie dziecięcy pokoj jest gotowy i wyremontowany i tylko czeka na lokatora [emoji41]

reklama
No co Ty[emoji6]
Chyba jednak spokojnie dotrwam do kwietnia.. dzis mam ta "biala wode" co mi sie leje przez cala ciaze w kolorze bezu wiec nie wiem co to znaczy ale oznak czopu brak.

A już myślałam, ze rozpakowana jesteś [emoji6] żeby Ciebie w niedziele Wielkanocna nie złapało [emoji12] a może właśnie takiego psikusa Królewna zrobi?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy kobiety w ciąży obowiązuje post? Pytam z ciekawości.
Myślę że wystarczy że będziesz dobrym człowiekiem kanapka z mięsem zostanie Ci wybaczona.
W hiszpani nie ma postu w katolickiej wierzę- Ale w Hiszpani też ksiądz w niedzielę dziękuję Bogu że na ziemi jest Invitro .

Myślę że wystarczy że będziesz dobrym człowiekiem kanapka z mięsem zostanie Ci wybaczona.
W hiszpani nie ma postu w katolickiej wierzę- Ale w Hiszpani też ksiądz w niedzielę dziękuję Bogu że na ziemi jest Invitro .

Hiszpania od lat jest krajem laickim wiec ksieza musza byc dla ludzi, albo koscioly bylyby calkiem puste.
A co do postu - mysle, ze ilosciowy nie obowiazuje, a jakosciowy tak. I nie chodzi o to, ze grzech, bo chcesz to poscisz, a nie chcesz to nie. Ale ciezko mi wytlumaczyc, ze musze zjesc kanapke z szynka, bo jestem w ciazy. To ze musisz jesc co chwile to jest dla mnie argument [emoji4]

Hiszpania od lat jest krajem laickim wiec ksieza musza byc dla ludzi, albo koscioly bylyby calkiem puste.
A co do postu - mysle, ze ilosciowy nie obowiazuje, a jakosciowy tak. I nie chodzi o to, ze grzech, bo chcesz to poscisz, a nie chcesz to nie. Ale ciezko mi wytlumaczyc, ze musze zjesc kanapke z szynka, bo jestem w ciazy. To ze musisz jesc co chwile to jest dla mnie argument [emoji4]

Ksiądz powinien być dla ludzi tak mi się wydaje ;)A czy post czy nie post to grzech ....
In vitro dla wielu to grzech .
Ja nie poszcze i nie uważam invitro za grzech Ale to ja :)

reklama
Ksiądz powinien być dla ludzi tak mi się wydaje ;)A czy post czy nie post to grzech ....
In vitro dla wielu to grzech .
Ja nie poszcze i nie uważam invitro za grzech Ale to ja :)

Ja poszcze, bo tak mnie w domu nauczyli. Ale moj M nie i jest mi to totalnie obojetne. I tez mam nadzieje, ze moj Bog (pisze moj, bo mam nadzieje, ze moj i pisowo-rydzykowy to nie ten sam) tez nie potepia in vitro.

Do góry