reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

@Evelevel Ty transferowałaś chyba dzień przede mną. Jak się czujesz? Brzuszek już Ci widać?
Teraz już czuję się idealnie [emoji6] walczyłam jakiś czas z niestrawnością po wszystkim, ale już jest git. Brzuch mam oczywiście [emoji23] zastanawiam się tylko jaki procent jest od obżarstwa a jaki to mój maluch [emoji16] a u Ciebie jak tam?

Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Teraz już czuję się idealnie [emoji6] walczyłam jakiś czas z niestrawnością po wszystkim, ale już jest git. Brzuch mam oczywiście [emoji23] zastanawiam się tylko jaki procent jest od obżarstwa a jaki to mój maluch [emoji16] a u Ciebie jak tam?

Mi i przed ciążą brzuszek odstawał, tylko wtedy mogłam wciągnąć:D A wieczorami to już w ogóle widać :)
Myślałam, że na tym etapie będę już jeść wszystko, a dalej jem monotematycznie. Mam na coś smaki i tylko to przyswajam (teraz śledzie), jem aż mi zbrzydnie i przychodzi faza na coś innego. Jedynie słodycze zawsze, wszędzie i w każdej ilości mogę:D

Mi i przed ciążą brzuszek odstawał, tylko wtedy mogłam wciągnąć:D A wieczorami to już w ogóle widać :)
Myślałam, że na tym etapie będę już jeść wszystko, a dalej jem monotematycznie. Mam na coś smaki i tylko to przyswajam (teraz śledzie), jem aż mi zbrzydnie i przychodzi faza na coś innego. Jedynie słodycze zawsze, wszędzie i w każdej ilości mogę:D
Powiem, że jak przed ciążą słodycze mogły dla mnie istnieć tylko w pierwszy dzień @ tak teraz jak nie mam landrynek w domu to jest płacz. Ostatnio się popłakałam, bo mój M na moich oczach zjadł ostatniego a była 23 i sklepy w pobliżu pozamykane a ja strasznie miałam na niego ochotę [emoji23] także tak to [emoji14]

Jezu a widzialas jakie mają boskie zabawki?[emoji173]
Chyba trzeba bedzie przesiąść i zrobic male zakupy:) no to ide spac dalej ale tak mi jakis ptak w spiewa za oknem ze szok:)
Już nawet nie pamiętam ale zobaczę co tam mają [emoji4]

Ptak śpiewa znaczy wiosna przyszła [emoji275]

Ja miałam kilka ciuszków z pinokio i tak jak sukienki ok, to na bodach i polspiochach straszne kulki się robiły.... Coccodrillo teraz ma fajne promocje na internecie, a ja ostatnio u nas w sklepie trafiłam na promocję druga rzecz za 40 % to kupiłam 4[emoji3]
17d098a773e3835f3a9080c021cad3af.jpg
f937e3e41f677e73da86db4ab6b03550.jpg
00ddcf9e8f22dc425361a9e87823f4f0.jpg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Ladna sukieneczka [emoji7]

reklama
Do góry