No w koncu
Właśnie patrze i cos dla nas znalazlam
Link do: Terminarz zajęć szkoły rodzenia Bielsko Biała | szkolarodzenia.bielsko.pl
To jest prywatna szkola ale chyba przy szpitalu na Wyspiańskiego
O super, tylko jeszcze chyba trochę za wcześnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No w koncu
Właśnie patrze i cos dla nas znalazlam
Link do: Terminarz zajęć szkoły rodzenia Bielsko Biała | szkolarodzenia.bielsko.pl
To jest prywatna szkola ale chyba przy szpitalu na Wyspiańskiego
A kiedy masz wizyte?? I to u dr Piekarz czy tej z Wyspianskiego?? Daj potem znac plisO super, tylko jeszcze chyba trochę za wcześnieAle na przyszłość się przyda. Jak będę na wizycie u dr to zapytam o tą szkołę
![]()
Witamy, witamyDługo czekałaś, żeby dołączyć
Gratuluję i życzę magicznego czasu w dwupaku!
O widzisz, czyli juz musze myslec. A ile u ciebie to trwalo? Bo to co zbalazlam 5 tygodni, 2 spotksnia w tygodniu po 2 godzinyJa jakoś 22 tc, na pierwszym spotkaniu sama bo było organizacyjne a potem już z mężem
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
A kiedy masz wizyte?? I to u dr Piekarz czy tej z Wyspianskiego?? Daj potem znac plis![]()
Ładna pościel [emoji7] ja nie mogę się zdecydować w jakim klimacie robić pokójJeszcze mówiąc o ubrankach to mnie też zauroczyły polskiego producenta Martex. Kupowałam tam pościel i przy okazji wzięłam trochę ciuszkow [emoji4]![]()
![]()
![]()
Dzięki nasza internetowa Matko Chrzestna.[emoji173]Super[emoji76]
Dbaj o siebie!!!
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Miło Cię widziec :-)Cześć Dziewczyny. Można dołączyć? Jutro kończę 17tc![]()
Ale tez w factory? Ja troche uzywek na allegro zamowilam. Nie wiem czy masz cos z pinokio (ja zamawialam na malani.pl) ale ta bawelna od nich to jest odjazd