reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Marcelina na spacer chodzi od urodzenia co dzień ( no chyba że leje )
Na początku blisko szybko potem już dalej i jak jej się zachciało jeść to wchodziłysmy do cukierni i ja piłam kawę i ciastko a ona cyca

Dzięki za kciuki [emoji6] wizyta na 14 więc siedzę teraz i myślę co zjeść przed [emoji16] jadę dzisiaj sama niestety bo mój M w pracy i nie ma się z kim zamienić a chciałabym poznać dzisiaj co tam się wykluwa we mnie [emoji6] myślicie, że gin nie będzie robił problemów, żeby powiedzieć tylko mi? Chciałabym pojechać do M po wizycie i osobiście mu ta wiadomość przekazać [emoji4] jak zwykle przed wizytą lekki nerw jest. Odezwę się po

Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas wszystko ok. Malutka waży 1500 g, przepływy ok, szyjka zamknięta. Ułożyła się główką w dół i dlatego od jakiegoś czasu czuję kopniaki w żebra. Zdjęcia 3D mam, ale taka ta moja córcia wstydliwa, że cały czas buźkę zasłaniała rączką i mało co widać.
20180327_140224.jpg

Załączniki

• 20180327_140224.jpg
    20180327_140224.jpg
    511,3 KB · Wyświetleń: 178
U nas wszystko ok. Malutka waży 1500 g, przepływy ok, szyjka zamknięta. Ułożyła się główką w dół i dlatego od jakiegoś czasu czuję kopniaki w żebra. Zdjęcia 3D mam, ale taka ta moja córcia wstydliwa, że cały czas buźkę zasłaniała rączką i mało co widać.
Zobacz załącznik 843897
Faktycznie wstydzioszka mała ❤ piękna :)

Zobacz załącznik 843897

Super!! Piękny widok [emoji4][emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

I już po wizycie. Zdjęć nie mam bo podglądaliśmy dosłownie chwilkę, szukaliśmy wyrostków lub rozcięć ale złączyło nogi razem i pan doktor stwierdził, że na 60% chłopak ale to po cieniach jajeczek, prorokować nie chce. Maluszek zdrowy, ładnie rośnie i ma 8cmm [emoji4] 20 kwietnia mam połówkowe więc już będę wiedziała na 100% [emoji6]

Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Uuu kochana to czekamy na info [emoji6] a rodzisz we Wro?
A ja dzisiaj tez mam wizytę ale wieczorem. Zobaczymy ile mój pączuś przybrał [emoji847]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję [emoji4] Tak we Wrocławiu.

Na pewno rośnie w siłę i też niedługo będziesz cała w temacie porodu [emoji12]

Do góry