Też jestem ciekawa, bo u nas chyba tylko niecały tydzień różnicyUuu kochana to czekamy na info [emoji6] a rodzisz we Wro?
A ja dzisiaj tez mam wizytę ale wieczorem. Zobaczymy ile mój pączuś przybrał [emoji847]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Marcelina na spacer chodzi od urodzenia co dzień ( no chyba że leje )
Na początku blisko szybko potem już dalej i jak jej się zachciało jeść to wchodziłysmy do cukierni i ja piłam kawę i ciastko a ona cyca
Na początku blisko szybko potem już dalej i jak jej się zachciało jeść to wchodziłysmy do cukierni i ja piłam kawę i ciastko a ona cyca
Dzięki za kciuki [emoji6] wizyta na 14 więc siedzę teraz i myślę co zjeść przed [emoji16] jadę dzisiaj sama niestety bo mój M w pracy i nie ma się z kim zamienić a chciałabym poznać dzisiaj co tam się wykluwa we mnie [emoji6] myślicie, że gin nie będzie robił problemów, żeby powiedzieć tylko mi? Chciałabym pojechać do M po wizycie i osobiście mu ta wiadomość przekazać [emoji4] jak zwykle przed wizytą lekki nerw jest. Odezwę się po
Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ewunka
A mm też nie noszę w termosach .
Butelkę wody mineralnej i odmierzone porcjie mleka w pojemniku. Jak jest czas karmienia wchodzę gdzieś proszę o podgrzania w mikrofali i robię mleko .
Butelkę wody mineralnej i odmierzone porcjie mleka w pojemniku. Jak jest czas karmienia wchodzę gdzieś proszę o podgrzania w mikrofali i robię mleko .
jasani
Załączniki
Faktycznie wstydzioszka mała ❤ pięknaU nas wszystko ok. Malutka waży 1500 g, przepływy ok, szyjka zamknięta. Ułożyła się główką w dół i dlatego od jakiegoś czasu czuję kopniaki w żebra. Zdjęcia 3D mam, ale taka ta moja córcia wstydliwa, że cały czas buźkę zasłaniała rączką i mało co widać.
Zobacz załącznik 843897
gooossia17
U nas wszystko ok. Malutka waży 1500 g, przepływy ok, szyjka zamknięta. Ułożyła się główką w dół i dlatego od jakiegoś czasu czuję kopniaki w żebra. Zdjęcia 3D mam, ale taka ta moja córcia wstydliwa, że cały czas buźkę zasłaniała rączką i mało co widać.
Zobacz załącznik 843897
Super!! Piękny widok [emoji4][emoji173]️
ludek
Dziękuję[emoji4] Bo za dobrze miał w brzuszku u mamusi [emoji3][emoji110] [emoji110] to szybkiego rozwiązania.
Hehe mój to spóźnialski był i jeszcze próby wywołania porodu pokazały jaki uparty. [emoji13]
Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom
I już po wizycie. Zdjęć nie mam bo podglądaliśmy dosłownie chwilkę, szukaliśmy wyrostków lub rozcięć ale złączyło nogi razem i pan doktor stwierdził, że na 60% chłopak ale to po cieniach jajeczek, prorokować nie chce. Maluszek zdrowy, ładnie rośnie i ma 8cmm [emoji4] 20 kwietnia mam połówkowe więc już będę wiedziała na 100% [emoji6]
reklama
ludek
Dziękuję [emoji4] Tak we Wrocławiu.Uuu kochana to czekamy na info [emoji6] a rodzisz we Wro?
A ja dzisiaj tez mam wizytę ale wieczorem. Zobaczymy ile mój pączuś przybrał [emoji847]
Na pewno rośnie w siłę i też niedługo będziesz cała w temacie porodu [emoji12]