reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny ja właśnie wracam z szybkiej wizyty od lekarza. Zaczynam od 2 jednostek insuliny na noc. Jak nie pomoże to zwiększyć po 2 dniach na 4 jednostki. [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jasani prosze skasuj mi cesarke z kalendarza...
Zostaw 1.04 ten z ostatniego usg u polskiej gin

Mala sie obrocila i mimo miliona moich argumentow cesarki nie bedzie. W sb mam.kolejne usg i jak dalej glowka w dol to dopiero w czw wizyta w szpitalu kontrolnie a jakby zmienila pozycje to poloza mnie w szpitalu ze dziecko niestabilne..

Kiedys zwariuje......

Mala sie obrocila i mimo miliona moich argumentow cesarki nie bedzie. W sb mam.kolejne usg i jak dalej glowka w dol to dopiero w czw wizyta w szpitalu kontrolnie a jakby zmienila pozycje to poloza mnie w szpitalu ze dziecko niestabilne..

Kiedys zwariuje......
To wiercipieta:p

Hehe a nam żeby używać :D Kurcze te szkoły rodzenia są do niczego :p W każdej co innego. A w mojej prawie nic nie było o karmieniu :(
Dziewczyny znajoma poleciła mi na sutki maść ziaja. Podobno bardzo pomaga na podrażnienia. Któraś z Was może stosuje? Link do: ZIAJA Mamma Mia, lano-maść, 15g - Dla mamy i kobiety w ciąży
Najlepsze jest mleko Twoje skończysz karmić posmaruj nim cycuszki . Maść ok miałam Ale bez szału mleko lepuej działa

reklama

Kiedys zwariuje......
Nieźle bryka

Do góry