reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Tak

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Dziś położna powiedziała że kikucik wisi już na włosku i już niebawem odpadnie.

Jak będzie z pempuszka krwawić to mamy właśnie odkażać octaniseptem, a dookola kikucika mieliśmy przemywać tylko woda przygotowaną. Żadnym alkoholem.

Synek pięknie nabiera masy [emoji106] to wiszenie na cycku przynosi efekty i czuje się zadowolona dziś [emoji5]

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś położna powiedziała że kikucik wisi już na włosku i już niebawem odpadnie.

Jak będzie z pempuszka krwawić to mamy właśnie odkażać octaniseptem, a dookola kikucika mieliśmy przemywać tylko woda przygotowaną. Żadnym alkoholem.

Synek pięknie nabiera masy [emoji106] to wiszenie na cycku przynosi efekty i czuje się zadowolona dziś [emoji5]

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom
Super kochana❤

Hehe a nam żeby używać :D Kurcze te szkoły rodzenia są do niczego :p W każdej co innego. A w mojej prawie nic nie było o karmieniu :(
Dziewczyny znajoma poleciła mi na sutki maść ziaja. Podobno bardzo pomaga na podrażnienia. Któraś z Was może stosuje? Link do: ZIAJA Mamma Mia, lano-maść, 15g - Dla mamy i kobiety w ciąży
Bobisia wszystkie kosmetyki kupujesz w Aptece Gemini? Bo ja właśnie mam dylemat czy zamawiać wszystko tam czy po prostu iśc do apteki i poradzić się kogoś na miejscu.

Bobisia wszystkie kosmetyki kupujesz w Aptece Gemini? Bo ja właśnie mam dylemat czy zamawiać wszystko tam czy po prostu iśc do apteki i poradzić się kogoś na miejscu.
Pytanie nie do mnie :p ale ja sobie zrobiłam liste, i wszystko z gemini. Jest to bardzo wygodne. Dla siebie i dla Małej wszystko od nich zamówiłam, nawet opakowanie pampersów ;)

Hmmm no właśnie a cenowo jest taniej niż w takiej stacjonarnej aptece?
Nie wiem jak ceny stacjonarnie w gemini, ale jak np sprawdzałam to samo w rossmanie czy innym sklepie to sa różnice nawet spore. Np pampersy premium care 88szt 1 to 8 zl drozsze były niż w gemini to samo płyn do kąpieli dla maluszka. A dwa to ogromny wybór w gemini. Znowu jakbym miala zakupy robiac stacjonarnie w kolejce to chyba bym padła bo jednak troche tego jest.

Piękne imiona [emoji173] fajne skróty np Melka i Ala :)
A mąż co na to ? :D
Mężowi też się podobają :-) tylko tu dziewczyny radziły żeby dla bliźniaków zbyt podobne nie były i zastanaeiamy sie czy takie mogą być :-) mi sie wydaje ze nie są jakieś podobne bardzo jak Kasia i Basia [emoji14]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mężowi też się podobają :-) tylko tu dziewczyny radziły żeby dla bliźniaków zbyt podobne nie były i zastanaeiamy sie czy takie mogą być :-) mi sie wydaje ze nie są jakieś podobne bardzo jak Kasia i Basia [emoji14]

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja też właśnie nie widze dużego podobieństwa ale może bliźniaczki jakieś się wypowiedza ? :D

Do góry