reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

@Ropuszka666 możesz mi powiedzieć co ile zmieniałas igle w penie? Bo ja zapomniałam zapytać a babka w aptece powiedziała, ze na jedna fiolkę insuliny jedna igła. W końcu nie ogarniam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jasani prosze skasuj mi cesarke z kalendarza...
Zostaw 1.04 ten z ostatniego usg u polskiej gin

Mala sie obrocila i mimo miliona moich argumentow cesarki nie bedzie. W sb mam.kolejne usg i jak dalej glowka w dol to dopiero w czw wizyta w szpitalu kontrolnie a jakby zmienila pozycje to poloza mnie w szpitalu ze dziecko niestabilne..

Kiedys zwariuje......

Oo kurcze! Jaka mała wiercioszka [emoji173]️ a już za kilka dni byś się z córcia witała. Od początku lubi Ci psikusy robić [emoji4]

Mala sie obrocila i mimo miliona moich argumentow cesarki nie bedzie. W sb mam.kolejne usg i jak dalej glowka w dol to dopiero w czw wizyta w szpitalu kontrolnie a jakby zmienila pozycje to poloza mnie w szpitalu ze dziecko niestabilne..

Kiedys zwariuje......
No nieźle Mała wiercipiętka Ci się szykuje :-)

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Narazie nie zamówiłam jeszcze nic, ale ceny mają bardzo dobre. Na pewno coś zamówię, ale jeszcze nie wiem co :) Chciałabym zamówić m.in. majtki siateczkowe, ale nie wiem jaki rozmiar :(

DziewcYny pisały ze duże, rozmiar większe niż te które nosisz [emoji6] a co do ziajki to mi sie wydaje ,ze ważne żeby była lanolina i wszystkie takie same [emoji12] plus jak Ewunka pisała swoim mlekiem smarować [emoji6] i głęboko dziecko dostawiac( cała brodawka zakryta)

Kiedys zwariuje......

Niezdecydowana ... a mówią,ze juz nie tak łatwo dzieciaczkom w zaawansowanej ciazy sie obrócić

@Ropuszka666 możesz mi powiedzieć co ile zmieniałas igle w penie? Bo ja zapomniałam zapytać a babka w aptece powiedziała, ze na jedna fiolkę insuliny jedna igła. W końcu nie ogarniam.

Przy tylu jednostkach co ty dajesz to głupota jak się fiolka skończy bo to będzie bardzo długo . Wszystko zależy jakie masz igły . Tak naprawdę sama poczujesz bo jak będzie już tempa to będzie bolec i wymienisz . Ja miałam dobre igły kupowałam osobno na zamówienie bo te co są z apteki w gratisie to mi sprawiały ból . A tłumaczyła jak się kuć?

Załączniki

• 201803221928391000.jpg
    201803221928391000.jpg
    301,1 KB · Wyświetleń: 98

Kiedys zwariuje......
A to psotka mała. Termin w prima aprilis :)może jeszcze zrobi psikusa i się obroci

Dziewczyny absolutnie nie uzywajcie alkohlu do dezynfekcji czegokolwiek u dzieci! A tym bardziej pepka. Poczytajcie o tym jak szybko wchlania sie alkohol do organizu przez skore tak cienka i wrazliwa jak skora niemowlecia/noworodka. Polozne w szpitalu bardzo nas na to uczulaly.

[emoji127] Oleńka i Piotruś 28.09.2017

No widzisz, a u nas mowiono, ze w razie zakazenia czy zaczerwienienia tylko alkohol.

reklama
Dlatego ja uważam, że chodząc do szkoły rodzenia wyszłam jeszcze gorzej głupia niż weszłam. Będę robić tak jak będzie mi podpowiadac intuicja. U nas w szpitalu np dzieci sie nie kąpiei położna, że po powrocie do domu też nie myć od razu tylko za 2-3 dni bo to szok dla dziecka. A ja nie wyobrażam sobie nie myć dzuecka 6dni...

Nie chodzi i to zeby nie myc tylko, zeby nie kapac. Kapie sie jak odpadnie kikut. Wtedy mozna wsadzic do wanienki. A wczesniej po prostu na przewijaku sie obmywa dziecko.

Do góry