reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

@Ropuszka666 możesz mi powiedzieć co ile zmieniałas igle w penie? Bo ja zapomniałam zapytać a babka w aptece powiedziała, ze na jedna fiolkę insuliny jedna igła. W końcu nie ogarniam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jasani prosze skasuj mi cesarke z kalendarza...
Zostaw 1.04 ten z ostatniego usg u polskiej gin

Mala sie obrocila i mimo miliona moich argumentow cesarki nie bedzie. W sb mam.kolejne usg i jak dalej glowka w dol to dopiero w czw wizyta w szpitalu kontrolnie a jakby zmienila pozycje to poloza mnie w szpitalu ze dziecko niestabilne..

Kiedys zwariuje......

Oo kurcze! Jaka mała wiercioszka [emoji173]️ a już za kilka dni byś się z córcia witała. Od początku lubi Ci psikusy robić [emoji4]

Mala sie obrocila i mimo miliona moich argumentow cesarki nie bedzie. W sb mam.kolejne usg i jak dalej glowka w dol to dopiero w czw wizyta w szpitalu kontrolnie a jakby zmienila pozycje to poloza mnie w szpitalu ze dziecko niestabilne..

Kiedys zwariuje......
No nieźle Mała wiercipiętka Ci się szykuje :-)

Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Narazie nie zamówiłam jeszcze nic, ale ceny mają bardzo dobre. Na pewno coś zamówię, ale jeszcze nie wiem co :) Chciałabym zamówić m.in. majtki siateczkowe, ale nie wiem jaki rozmiar :(

DziewcYny pisały ze duże, rozmiar większe niż te które nosisz [emoji6] a co do ziajki to mi sie wydaje ,ze ważne żeby była lanolina i wszystkie takie same [emoji12] plus jak Ewunka pisała swoim mlekiem smarować [emoji6] i głęboko dziecko dostawiac( cała brodawka zakryta)

Kiedys zwariuje......

Niezdecydowana ... a mówią,ze juz nie tak łatwo dzieciaczkom w zaawansowanej ciazy sie obrócić

@Ropuszka666 możesz mi powiedzieć co ile zmieniałas igle w penie? Bo ja zapomniałam zapytać a babka w aptece powiedziała, ze na jedna fiolkę insuliny jedna igła. W końcu nie ogarniam.

Przy tylu jednostkach co ty dajesz to głupota jak się fiolka skończy bo to będzie bardzo długo . Wszystko zależy jakie masz igły . Tak naprawdę sama poczujesz bo jak będzie już tempa to będzie bolec i wymienisz . Ja miałam dobre igły kupowałam osobno na zamówienie bo te co są z apteki w gratisie to mi sprawiały ból . A tłumaczyła jak się kuć?

Załączniki

• 201803221928391000.jpg
    201803221928391000.jpg
    301,1 KB · Wyświetleń: 95

Kiedys zwariuje......
A to psotka mała. Termin w prima aprilis :)może jeszcze zrobi psikusa i się obroci

Dziewczyny absolutnie nie uzywajcie alkohlu do dezynfekcji czegokolwiek u dzieci! A tym bardziej pepka. Poczytajcie o tym jak szybko wchlania sie alkohol do organizu przez skore tak cienka i wrazliwa jak skora niemowlecia/noworodka. Polozne w szpitalu bardzo nas na to uczulaly.

[emoji127] Oleńka i Piotruś 28.09.2017

No widzisz, a u nas mowiono, ze w razie zakazenia czy zaczerwienienia tylko alkohol.

reklama
Dlatego ja uważam, że chodząc do szkoły rodzenia wyszłam jeszcze gorzej głupia niż weszłam. Będę robić tak jak będzie mi podpowiadac intuicja. U nas w szpitalu np dzieci sie nie kąpiei położna, że po powrocie do domu też nie myć od razu tylko za 2-3 dni bo to szok dla dziecka. A ja nie wyobrażam sobie nie myć dzuecka 6dni...

Nie chodzi i to zeby nie myc tylko, zeby nie kapac. Kapie sie jak odpadnie kikut. Wtedy mozna wsadzic do wanienki. A wczesniej po prostu na przewijaku sie obmywa dziecko.

Do góry