reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kurde ja bylam taka fanka octaniseptu i jeszcze ostatnio ta duza bytle kupilam az nie naczytalam sie tylu negatywnych rzeczy na jego temat... sama teraz nie wiem czy uzywac czy nie...

A kosmetyki to polecam blog sroka o
Ja kupowalam tylko te ktore ona poleca (weleda, hipp, babydream) bo nawet sobie nie zdajemy ile w niektorych syfu jest...
Octanisept jak najbardziej uzywac do kikuta pepowiny i Twojej rany po cc. Odkazanie to podstawa;)

reklama
Kurde ja bylam taka fanka octaniseptu i jeszcze ostatnio ta duza bytle kupilam az nie naczytalam sie tylu negatywnych rzeczy na jego temat... sama teraz nie wiem czy uzywac czy nie...

Ja kupowalam tylko te ktore ona poleca (weleda, hipp, babydream) bo nawet sobie nie zdajemy ile w niektorych syfu jest...
A nic nie wiem, co złego z nim?

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Jak najbardziej octenisept...

Nina widzisz ile osob tyle opinii... ja sama nie zdecydowalam jeszcze czy bede uzywac dla dziecka. Chwilowo obstawiam bardziej wode z szarym mydlem jak nic sie nie bedzie dzialo a octanisept tylko jezeli bedzie zaczerwienienie
Jak ci kredko zacznie gnic kikut to wtedy bedzie problrm dla dziecka...
Albo jak cie bedzie piekla rana po cc to szare mydlo nie pomoze... No ale zrobisz jak uwazasz...

Jak ci kredko zacznie gnic kikut to wtedy bedzie problrm dla dziecka...
Albo jak cie bedzie piekla rana po cc to szare mydlo nie pomoze... No ale zrobisz jak uwazasz...
Kath temu napisalam ze jak sie nic nie bedzie dzialo.

Sama bylam w szoku bo slepo wierzylam ze ten octanisept to takie cudo i nawet dziasla jak mi krwawia to psikalam... ale te artykuly mnie przerazily

reklama
Do góry