reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

W jakich ilościach kupujecie ciuszki ile czego i w jakich rozmiarach? U mnie dziś okazało się, że będzie dziewczynka i zaczynam kompletowac ciuszki. Oczywiście wszystko może się zdarzyc, dziecko może mieć i 50 cm, aczkolwiek na chwile obecna chciałabym zacząć od rozmiaru 56. Coś ktoś doradzi?

reklama
Hihi wlazlo:)
7373cbc0ce0c993fcc3a5d0befa062d0.jpg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Cuda!! Chyba sama zacznę zakupy [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

A z jakiej firmy kupowałas?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kosmetyki kupowalam w sklepie Ekologiczny start. Wklejam listę poniżej. Specjalnie brałam jednej firmy jak radzono na szkole rodzenia.

Krem Leczniczy Przeciw Odparzeniom Eryzinc 75g, Alphanova Bebe

Organiczny Płyn do Kąpieli 3w1 dla Dzieci, 500ml Alphanova Bebe

Organiczna Oliwka do Mycia i Kąpieli, 500ml Alphanova Bebe

Krem z Wysokim Filtrem SPF 50+, 50g Alphanova Bebe

reklama
A właśnie Octenisept oczywiście warto mieć ale to pewnie wiecie

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Kurde ja bylam taka fanka octaniseptu i jeszcze ostatnio ta duza bytle kupilam az nie naczytalam sie tylu negatywnych rzeczy na jego temat... sama teraz nie wiem czy uzywac czy nie...

A kosmetyki to polecam blog sroka o
Ja kupowalam tylko te ktore ona poleca (weleda, hipp, babydream) bo nawet sobie nie zdajemy ile w niektorych syfu jest...

Do góry