nieagatka
Fanka BB :)
Jak najbardziej octenisept...
Ja przezylam bez. Ani na kikut ani na rane go nie stosowalam. Zakazen nigdzie nie bylo [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak najbardziej octenisept...
Wiadomo każdy ma swój sposób. Nam sprawdził się Octenisept i kikut bezproblemowo szybko odpadłNiekoniecznie. WystarcY sol fizjologiczna, a w razie zaczerwienienia alkohol pp prostu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W aplikacji jest tylko polubienie.Dziewczyny pytanie zupełnie z innej beczki. Zainstalowałam aplikację na telefon i teraz nie mogę znaleźć ikonek pod postami tych super, kreatywne, stare itp. Mam tylko polubienie. Może ktoś mnie poinstruowac?
I znowu dopadło mnie jakieś niewielkie przeziębienie... tylko męczy mnie strasznie kaszel,aż brzuch mnie ciągnie i się martwię... :-(
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Kup sobie syrop stodal jest on bezpieczny w ciazy bo tydzuen temu pytalam ginekologa o leki choc w aptece sami by Ci go nie sprzedali. Ja jednak w aplikacji sie nie odnajduje, wole przez strone wchodzicDziewczyny pytanie zupełnie z innej beczki. Zainstalowałam aplikację na telefon i teraz nie mogę znaleźć ikonek pod postami tych super, kreatywne, stare itp. Mam tylko polubienie. Może ktoś mnie poinstruowac?
I znowu dopadło mnie jakieś niewielkie przeziębienie... tylko męczy mnie strasznie kaszel,aż brzuch mnie ciągnie i się martwię... :-(
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
A z tym kaszlem to miałam tak samo, zreszta dalej mnie meczy rano. Jesli doszedl by Ci katar to kup sobie nasivin soft a na gardlo orofar max. Oczywiscie Ci nie zycze przeziębienia ale jak Ty pracujesz to noestety masz stycznosc z różnymi zarazkamiKup sobie syrop stodal jest on bezpieczny w ciazy bo tydzuen temu pytalam ginekologa o leki choc w aptece sami by Ci go nie sprzedali. Ja jednak w aplikacji sie nie odnajduje, wole przez strone wchodzic
Słodka Nastia [emoji4] Gratuluję! Mam podobne zdjęcie z USG mojej córeczki [emoji5]Witajcie DziewczynyNie napisałam wczoraj ale właśnie wczoraj miałam badania prenatalne 1 trymestru i lekarz wspomniał że zarówno kość nosowa jak i przezierność OK. Pozostaje mi czekać na wyniki ok 10 dni, jednak lekarz powiedział, że po tym co widzi to by się wyników z krwi nie obawiał...
Dowiedziałam się również że mój dzidziuś to dziewczynka Anastazja
także @jasani sprawa wyjaśniona w znakach zapytania można dopisać córeczkę
Dodaje zdjęcie z wczoraj
Miłago dnia!
Dziękuję. Pędzę do apteki. A Ty już zdrowa??Kup sobie syrop stodal jest on bezpieczny w ciazy bo tydzuen temu pytalam ginekologa o leki choc w aptece sami by Ci go nie sprzedali. Ja jednak w aplikacji sie nie odnajduje, wole przez strone wchodzic
Największy problem mam z tym kaszlem :-( i boję się o ten brzuch. Ale mam nadzieję że moje córcie nie odczuwają tego jako dokuczliweA z tym kaszlem to miałam tak samo, zreszta dalej mnie meczy rano. Jesli doszedl by Ci katar to kup sobie nasivin soft a na gardlo orofar max. Oczywiscie Ci nie zycze przeziębienia ale jak Ty pracujesz to noestety masz stycznosc z różnymi zarazkamite leki wszystkie sa bezpieczne w ciazy a z naturalnych skladnikow to swiezy imbir, czosnek, miod, cebula, cytryna.
Śliczna! Gratuluję córci :-)Witajcie DziewczynyNie napisałam wczoraj ale właśnie wczoraj miałam badania prenatalne 1 trymestru i lekarz wspomniał że zarówno kość nosowa jak i przezierność OK. Pozostaje mi czekać na wyniki ok 10 dni, jednak lekarz powiedział, że po tym co widzi to by się wyników z krwi nie obawiał...
Dowiedziałam się również że mój dzidziuś to dziewczynka Anastazja
także @jasani sprawa wyjaśniona w znakach zapytania można dopisać córeczkę
Dodaje zdjęcie z wczoraj
Miłago dnia!