to poprosze, popatrz nawet nie wiedzialam ze ma taka opcje
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to poprosze, popatrz nawet nie wiedzialam ze ma taka opcje
Moja ulubienica [emoji7]A my mamy 14 tygodni i 6300 .
I ulewa nam się mleczko i bardzo płaczemy ....
Dostałysmy syropek na zgage trochę pomógł Ale dziś zmieniliśmy jeszcze mleczko ....
Śpi jak anioł z mamusia Zobacz załącznik 843077 od 21 do 6 mniej więcej za to w dzień cały czas na rękach i ulewa i ulewa i płacze i krzyczy . ...
W dzień drzemki 2x 30 minut .....
Tak ale 5I Wy macie babyseanse z tego co pamietam,tak?:-)
A my mamy 14 tygodni i 6300 .
I ulewa nam się mleczko i bardzo płaczemy ....
Dostałysmy syropek na zgage trochę pomógł Ale dziś zmieniliśmy jeszcze mleczko ....
Śpi jak anioł z mamusia Zobacz załącznik 843077 od 21 do 6 mniej więcej za to w dzień cały czas na rękach i ulewa i ulewa i płacze i krzyczy . ...
W dzień drzemki 2x 30 minut .....
My właśnie planujemy takie z którego później można zrobić tapczanik. Z tymi wyciąganymi szczebelkami jest różnie, moja chrześnica akurat z tego bardzo korzystała a chrześniak wcale.Dziewczyny a mam pytanko. Widzialam ostatnio łóżeczko ktore mi sie spodobalo(na razie tylko na allegro) ale planuje tam podjechac tylko lozeczko nie ma wyciaganych 2 szczebelkow. Uwazacie ze te wyciagane 2 szczebelki sa takie ważne? Moj bratanek jak juz byl wiekszy to mu sciagli kratki z jednej strony i dali takie niskie zabezpieczenie ktore mieli w lozeczku dodatkowo dla wiekszego dziecka
Ja mam łóżeczko od siostry,ale z tego co ona nam mówiła to jej dwójka dzieci korzystała z wyciąganych szczebelków,bo jak podrosły to same sobie wychodziły z łóżeczka i siostra nie musiała ich dzwigać..Dziewczyny a mam pytanko. Widzialam ostatnio łóżeczko ktore mi sie spodobalo(na razie tylko na allegro) ale planuje tam podjechac tylko lozeczko nie ma wyciaganych 2 szczebelkow. Uwazacie ze te wyciagane 2 szczebelki sa takie ważne? Moj bratanek jak juz byl wiekszy to mu sciagli kratki z jednej strony i dali takie niskie zabezpieczenie ktore mieli w lozeczku dodatkowo dla wiekszego dziecka
Czy to normalne, że chłopcy czasami potrafią tak siusiać, że pampers przecieka, czy to ja zakładam tak źle pampersa? Dodam, że aktualnie nadal mamy kikucik i z przodu podwijam, aby nie haczlo.
Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny doradźcie mi jeszcze co do przemywania oczu noworodka? Sól fizjologiczna? A co do noska? Woda morska?
Położna w szkole rodzenia coś jeszcze wspominała o specjalnym pasie czy majtkach dla kobiet po cc. Wiecie o co konkretnie chodzi? Któraś używa?
Ok to popatrze, tu są właśnie takie że mają dwie lub cztery. Poszukam w tych babyseanse.
A może mamy bliźniaków pomogą? @anetka303 @adunnnia90 ?:-)