reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

To ja zmienię listę :-) Cesarkę mam mieć 5 lipca. I w ten sposób przesuwam się na 4 miejsce :-)

DOREX (25 maj)
LUCY (27 maj)
MARCYSIOWA (19 czerwiec)
MISIA (5 lipiec)
RÓŻYCZKA (6 lipiec)
TRZCINKA (7 lipiec)
COLETA (14 lipiec)
SZNURKI (20 sierpień)
ELONA ( 21 sierpień)
MILIAA (24 sierpień)
MADZIALENAK (28 sierpień)
KATE (11 wrzesień)
ADUŚ (26 wrzesień)
PINGWINEK (28 wrzesień)
SONY (18 październik)
OSKAA (22 październik)
GOTADORA (24 październik)
AGAPL (26 październik)
MILAGORS (28 październik)
AVOCADO (24 listopad)

reklama
Ja też mam wrażenie, że czas przyśpieszył... może to i dobrze?
Dziś zaliczyłam laboratorium i czeka mnie jeszcze USG tych moich zył. Mam nadzieję, że nic niepokojącego tam nie znajdą...
Trzymajcie się!

Hej, dzisiaj jade na zakupy do sklepy happy mum- bardzo go polecam:) a juz 20 maja sesja fotograficzna i usg 3 d- czas jakby przyspieszyl- milego dnia:))

Agapl bardzo Ci współczuje,że musiałaś chodzić do takiego lekarza. Ja wiem jakie to ważne mieć dobrego i miłego i na dodatek kompetentnego lekarza - z wizyty wychodzi się ze łzami -ale szczęścia. Qurcze co za palant jakiś, sorry że się tak wyrażam,ale jak można być takim kołkiem. Jedna dobra wiadomość,że byłaś u niego ostatni raz. I oczywiście bardzo się cieszę,że z Twoim maluszkiem wszystko dobrze :-)

Gotadora, moj maz zadzwonil dzis do sekretarki naszej lekarki od in vitro i tez byla bardzo zdziwiona postepowniem lekarza. Wg niej powinnam dostac z tej wizyty zdjecie usg i opis. A ja wyszlam bez niczego. Mowila tez, ze jesli wyniki pappa sa niepokojace, to juz labo dzwoni do pacjentki. No ale dajcie spokoj,zeby szpital zgubil tak wazny dokument. W glowie sie nie miesci.
Sekretarka polecila nam wizyte u lekarza rodzinnego i zeby powtorzyc badanie przed przyszla wizyta. Tutaj rodzinny moze prowadzic ciaze do 6 miesaica i z tego co sie zdazylam zorientowac, to na usg wysyla do centrum radiologii. Wizyte mam w sobote i zoabczymy czy cos zaradzi.

Jestem po dopplerze żył - wszystko ok z żyłami. Lekarz przeprowadzający badanie zasugerował, że to może od stawów. Nic, pogadam jeszcze z gin przy okazji wizyty i chyba trzeba takie dolegliwości zaakceptować do czasu porodu...
Tak czy inaczej - cieszę się, że żyły OK, bo tego najbardziej się bałam.

Aisha gratuluję :-) Witamy Madziulke :-) Jest śliczna i jak ma dużo włosków :szok::-) No to teraz czas na poznanie się. Powodzenia :-)

gotadora super, że czujesz juz tak wyraźnie ruchy brzdąców :-)

dorex, lucy a Wy już co raz blizej :-)

reklama
Do góry