reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Czesc Kobietki,

Aiska, super,ze znalazals czas ,aby do nas napisac. Gratuluje Tobie i tatusiowi sicznej coreczki. :-)

Dziewczyny, widze ,ze szal zakupowy nastal ;-) Sliczne wyprawki sie szykuja.:-)

Jestem po wizycie u mojego doktora oszoloma.OSTATNIA!!!! jupi!!! Nawet nie chce mi sie pisac jak wygldala wizyta. Wiem od niego tylko tyle,ze wszystko jest dobrze. Zbadal mi szyjke i lozysko. Zadnych info odnosnie co ile i dlaczego. Pozniej pytamy sie jego o wyniki pappa (tutaj wyniki dostaje leakrz) mowi ,ze nie ma, trzeba czekac. Wiec ja wielkie oczy. Badanie robilam miesiac temu. W labo powiedzieli ,ze czeka sie do 1,5tyg na wynik a ten mowi ,ze trzeba czekac. Zadzwonil do sekretariatu i kazal szukac wynikow.:szok: Bylismy u niego w gabinecei moze 10min, skasowal nas poczym czekalismy na korytarzu na wyniki. Okazalo sie ,ze kobitki gdzies zawieruszyly tak wazny dokument :wściekła/y: poczym daja mi go do rek. Pytam sie je co i jak teraz bo powinny one byc skonsultowane z lekarzem dlatego nie dostalam ich w labo. Sekretarka przedzwonila do doktora oszloloma i przekazala ,ze wszsytko ok. Normalnie ryczec mi sie chce. Gdyby cos bylo nie tak z wynikami ,to ja sie pytam co oni by dzis wyczarowali bo na amniopunkcje byloby przeciez za pozno.
Dzis , to nawet moj mezus sie wkurzyl. To nasza pierwsza ciaza i nie wiemy dokladnie o co pytac a on sobie cos tam bada i mowi tylko,ze wszsytko dobrze.
A ja wiem,ze nic nie wiem.

reklama
Gdybym urządzała dziewczynom pokój to bym też w stylu żeglarskim zrobiła. Kocham żagle i mam zamiar dziewczyny zarazić.

a wiesz jak ciezko dostac dodatki marynistyczne do pokoiku dzieciecego?? Dramat!
my szylismy zaslony, pokrowce na poduchy itd. Lampe dostalismy piracka :-)
mebelki mam ecru , piekne drewniane.
Jak juz bedzie lozeczko zlozone to cykne wam fotke .

agapl bardzo wspolczuje ci nerwow. Wiem co czulas. Ciesze sie, ze wszystko dobrze.

sony jakie sliczne czapeczki!!!

My juz tylko niani z monitorem oddechu nie mamy i łóżeczka. Tj. mamy łóżeczko, ale na rozm. 120, a 2 komplety pościeli na 140 :-) Czekamy na nowe łóżeczko.

Miliaa a tetrze do przewijania małej nawet nie myślę, bardziej o takie sprawy jak wycieranie buźki przy karmieniu, czy do rzucenia na przewijak jak będę małą przebierać czy poza domem albo do okrycia małej w gorące dni itp...
mam 10 tetrówek i 5 flanelek i na razie wystarczy... jak nie będę się z praniem wyrabiać to dokupię na bierząco:-D

Właśnie wróciłam od lekarza, byłam dziś na połówkowym - dobrze, że na czas sobie przypomniałam, że się na dziś umówiłam :D - tyle pracy było, że nie miałam czasu się zdenerwować. Z Malutką wszystko dobrze, jest zdrowa i rośnie równomiernie. Następne "duże" usg w 32 tygodniu - aż mi się nie chce wierzyć, że czas tak leci, dopiero co byłam u tego lekarza na genetycznym :-D

reklama
Sony - na pewno będzie wszystko dobrze! :-) Napisz koniecznie po wizycie, co prawda jutro pierwszą wolną chwilę będę mieć ok. 17:00, ale zajrzę na pewno!

Do góry