reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Sony powodzenia na dzisiejszej wizycie.

Pingwinek gratuluję udanej wizyty :-) nim się nie obejrzysz będzie już 32 tc :tak:

Agapl bardzo się cieszę , że test Pappa wyszedł prawidłowy a maluszek jest zdrowy :tak: jestem w szoku po przeczytaniu Twojej relacji wizyty u lekarza :szok:.

Pingwinek...ciesze się, ze u was wszystko ok! a pamiętam jeszcze jak opierdzielalam cie, żebys nie odstawiala lekow...:tak:;-)

Agapl...weeeez blagam cie Aga zmien lekarza, bo się wykończysz. ja tez miałam wlasnie takiego olewającego dr i jeszcze jak się o cos pytałam, bo cos przeczytałam na necie i chciałam to wyjasnic to mowil, ze to on jest lekarzem i wie co robi, zebym za bardzo się nie interesowala bo się stresuje niepotrzebnie...ale już tego, ze mi lozysko przoduje i mam skurcze nie zauwazyl jakos...stad znow wole placic za wizyte 300zl, dojezdzac do lekarza 120km, ale mieć pewność, ze ktoś wie co się ze mna dzieje i grzecznie odpowiada na wszystkie moje wątpliwości.

dorex...powiedz mi kochana, skoro chcesz tez stosować pampersy to jak będziesz dbala o te bioderka dziecka...stara szkola mowi, żeby nogi były szeroko, wiec tetra spelnia zadanie i tak jakby rozszerza nozki...ale nie wiem jak to się robi teraz...:confused:

Sony...kciukasy &&&&&&&&&

Miliaa miałam plan dopytać o to w szpitalu ale gdzieś też wyczytałam że właśnie na pampersa często na początku wrzuca się tetrówkę i dopiero na tą konstrukcję bodziaka. Z tym że teraz jak nie ma wskazań nie pieluszkuje się szeroko wszystkich maluchów... pewnie wyjdzie w praktyce;-)

właśnie dość porządnie puściła mi się krew z nosa a wczoraj mniej więcej też o tej porze było to samo... ciekawe czy to jakiś objaw przedporodowy :confused: ehhh człowiek to już się nawet nosa z nadzieją czepia;-)

Dorex , widzę ,że jesteś zdesperowana , ja znów w nocy miała jakies dziwne bóle , trochę mnie zaczyna to niepokoić. W ciągu dnia jednak spokój , zobaczymy jak będzie dzisiaj. Pozdrawiam:)

Dorex, Lucy coraz bliżej do Waszych porodów :szok:

Terminy porodów ciężaróweczek po in vitro

1. DOREX (25 maj)
  2. LUCY (27 maj)
  3. MARCYSIOWA (19 czerwiec)
  4. RÓŻYCZKA (6 lipiec)
  5. TRZCINKA (7 lipiec)
  6. MISIA (11 lipiec)
  7. COLETA (14 lipiec)
  8. SZNURKI (20 sierpień)
  9. ELONA ( 21 sierpień)
  10. MILIAA (24 sierpień)
  11. MADZIALENAK (28 sierpień)
  12. KATE (11 wrzesień)
  13. ADUŚ (26 wrzesień)
  14. PINGWINEK (28 wrzesień)
  15. SONY (18 październik)
  16. OSKAA (22 październik)
  17. GOTADORA (24 październik)
  18. AGAPL (26 październik)
  19. MILAGORS (28 październik)
  20. AVOCADO (24 listopad)

Lucy moja desperacja rośnie ze zdwojoną siłą... wczoraj spałam tylko 4 godz ( w tym 2 podbudki na wc) a dziś o masakro spałam od 1.30 do 5.50 ( w tym 5 spacerów do wc), czuje się mega osłabiona ale zasnąć nie mogę nawet drzemka w dzień nie wychodzi... może się mylę ale na dzień dzisiejszy to mam wrażenie że przy dziecku to ja mam większą szansę na sen niż teraz buuuuuuuuu

Czesc Dziewczyny,

Dziekuje Wam wszystkim za wsparcie. Znowy pol nocy nie przespalam przez wczorajsza wizyte.

Adus,Miliaa to byla moja ostatnia wizyta u tego lekarza.ufff Duzo zdrowia mnie kosztowal. Niestety wczesniej nie moglam zmienic lekarza bo inni mieli terminy dopiero na czerwiec /lipiec. Kolejna wizyta z polozna. Podobno bardzo sympatyczna i wszytko ladnie tlumaczy. Potwierdzila to wczoraj jedna kobieta w poczekalni.

Misia, ten lekarz przyjmuje w szpitalu ale na 3 wizyty z nim 2 byly prywatne.

Sony, oczywiscie ,ze plci nie sprawdzil.

Marcysiowa, wozek obledny :-)

Pingwinek, ciesze sie bardzo,ze z Malutka wszystko dobrze :-) A czas leci nieublaganie. To widac po naszych brzuszkach i jak dziewczyny sie wykruszaja z listy a jeszcze nie tak dawno testowaly :-)

Sony, czapeczki sliczne. Swietne wzory do podpatrzenia :tak:

MILEGO I SLONECZNEGO DNIA KOBITKI!!!!

reklama
Agapl bardzo Ci współczuje,że musiałaś chodzić do takiego lekarza. Ja wiem jakie to ważne mieć dobrego i miłego i na dodatek kompetentnego lekarza - z wizyty wychodzi się ze łzami -ale szczęścia. Qurcze co za palant jakiś, sorry że się tak wyrażam,ale jak można być takim kołkiem. Jedna dobra wiadomość,że byłaś u niego ostatni raz. I oczywiście bardzo się cieszę,że z Twoim maluszkiem wszystko dobrze :-)

Pingwinek :-) gratulacje udanej wizyty, dobych wieści no i że nie zapomniałaś ;-)

SonySony trzymam kciuki za same dobre wieści jutro &&&&

i życzę Wam dziewczyny milutkiego dnia :-)

Do góry